Anesthesiemedewerker

Niels Krijnen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niels Krijnen
MEI 06
Overijssel Tijdelijk HBO
05.06.2020 100193440
Solliciteren

Over de functie

Als anesthesiemedewerker ben je onmisbaar! Voorafgaand aan een operatie zorg je ervoor dat de medicijnen klaarstaan en dat alle apparatuur gecheckt is. Daarna ondersteun jij de anesthesioloog met de handelingen in voorbereiding op de operatie. Dit zijn de handelingen op het vlak van anesthesiologie en pijnbestrijding. Dan kan de operatie beginnen. Door jouw inlevingsvermogen en uitstekende communicatievaardigheden zorg jij dat de patiënt zich volledig op zijn gemak voelt gedurende de gehele operatie. Jij houdt de patiënt constant in de gaten. Ook let je nauwlettend op alle vitale functies. Hiervan maak je een anesthesieverslag in het elektronisch patiënten dossier. Na de operatie help je met het uitleiden van de patiënt. Op de uitslaapkamer zorg jij voor de overdracht naar de verpleegkundige. Hierna ga je de materialen opruimen die tijdens de operatie gebruikt zijn. Hierbij check je meteen de voorraden en vul je aan wanneer dit nodig is. Operatie geslaagd!


Naast deze werkzaamheden zijn er doorgroei mogelijkheden. Op de afdeling wordt er gestreefd naar constante verbetering. In dit traject wordt jou mening uiteraard meegenomen. 

Functie eisen

Als anesthesiemedewerker ben jij in het bezit van een afgeronde CZO opleiding. In stressvolle situaties ben jij op je best. Jij kan zelfstandig en in een team werken. De patiënt staat bij jou altijd op de eerste plaats. Jij streeft naar de beste service voor je cliënten.


  • Een afgeronde CZO opleiding
  • Je bent stressbestendig
  • Je beschikt over veel inlevingsvermogen
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je bent servicegericht

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Niels Krijnen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niels Krijnen