Allround verpleegkundige GGD

Over de functie

Voor GGD's in Noord-Nederland zijn wij op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die graag ondersteunend willen zijn bij het bestrijden van het COVID-19 virus. Wegens grote drukte zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (niveau 4/5/6) die willen ondersteunen. Je wordt ingewerkt en ingezet op verschillende afdelingen:

Bemonsteraar (op locatie)

De voornaamste taak van een bemonsteraar is het afnemen van bloedmonsters. Dit kan op zowel op locatie als bij mogelijk besmette inwoners. Daarnaast ben je ondersteunend bij het telefonisch beantwoorden van vragen en geef je voorlichting over de maatregelen. Omdat niet iedereen in staat is om naar de teststraat in Assen te komen, zijn er ook testlocaties geopend in Meppel en Emmen. Het kan ook voorkomen dat je bij mensen op huisbezoek gaat om daar een test af te nemen.

Bron- en Contactonderzoek

Na iedere positieve Covid-19 test wordt er een bron- en contactonderzoek uitgevoerd. Dit gaat volgens een heel duidelijk protocol. Als BCO medewerker neem jij contact op met de positief geteset corona-patiënt om dit onderzoek uit te voeren en voorlichting en advies te geven. Daarnaast neem je ook contact op met mensen die in contact zijn geweest met positief geteste corona-patiënten en verwerk jij de verkregen informatie in de systemen.

Medewerker informatielijn

Mensen komen nog regelmatig in een situatie terecht waarbij ze tegen vragen aan lopen die met het coronavirus te maken hebben. Hiervoor is een speciale informatielijn in het leven geroepen, waar burgers terecht kunnen met diverse vragen rondom het virus. Als medewerker van deze informatielijn voorzie jij deze mensen telefonisch van de juiste informatie

Wij zijn op zoek naar kandidaten die flexibel inzetbaar zijn op deze functies. Het kan zijn dat je de ene dag in de teststraat staat en de dag erna op het bron- en contactonderzoek, of dit zelfs binnen één dag. Veel afwisseling dus en een mooie kans om het gehele proces rondom COVID-19 te leren kennen.

Twijfel je of je de juiste kennis in huis hebt? Dat is geen probleem. Vanuit Maandag®️ wordt er namelijk een dag georganiseerd waarin je leert werken via de RIVM regelgeving. Ook zorgt Maandag®️ ervoor dat je bekwaam bent in het uitvoeren van de testen, technisch kunt handelen, hygiënisch en veilig te werk gaat.

Ga jij deze uitdaging met ons aan?!

Functie eisen

 • Afgeronde opleiding Verpleegkunde (niveau 4,5,6)
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar (meer in overleg)
 • Flexibele inzetbaarheid op verschillende testlocaties
 • Beschikbaar tot zomer 2021
 • Rijbewijs + vervoer is een pré
 • Geldige VOG of aanvraag hiervan

Over het bedrijf

De GGD bewaakt en bevordert de gezondheid van alle inwoners van Nederland. De GGD staat voor een gezonde leefomgeving met een hoge hygiënische standaard, en voor de bestrijding van infectieziekten. In samenwerking met de zorg werkt de GGD aan het voorkomen van outbreaks en verspreiding van (resistente) infectieziekten. De afdeling verleent advies en steun aan het gemeentelijke beleid op het gebied van gezondheidsbescherming.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Nina Vuijk

Nina Vuijk

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs