Gedragskundige/Orthopedagoog Gehandicaptenzorg

Mathijs Wille
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mathijs Wille
JUN 30
Noord-Brabant Permanent HBO
30.07.2020 107193319
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een Orthopedagoog met affiniteit in de gehandicaptenzorg? Dan hebben wij de baan voor jou!


Het werken in de gehandicaptenzorg kan uitdagend en afwisselend zijn. Voor een opdrachtgever in Midden-Brabant zijn wij op zoek naar een gedragsdeskundige/orthopedagoog met affiniteit in de gehandicaptenzorg. Jouw inzet maakt het verschil hoe goed cliënten geholpen kunnen worden. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een passie voor de zorg en affiniteit met een verscheidenheid aan problematiek zijn dan ook belangrijk om je goed te voelen bij deze functie.


Wat doet een Orthopedagoog in de gehandicaptenzorg en waarom ben jij nou zo belangrijk? Naast het communiceren met cliënten en collega's ben je ook verantwoordelijk voor het geven van advies aan de familie van de cliënt en andere belanghebbenden. Het is belangrijk om professionaliteit uit te stralen en je visie op een kalme manier over te brengen. Dit doe jij binnen een verscheidenheid aan problematiek waardoor jij een key-element bent in de behandeling en begeleiding van een cliënt. Door jouw werk wordt er gezorgd dat de cliënt de juiste zorg krijgt.


Word jij net zo enthousiast van dit verhaal als wij en ben je benieuwd naar de vele andere mogelijkheden die wij kunnen bieden? Aarzel dan niet en stuur je CV naar mathijs.wille@maandag.nl of neem contact met mij op via tel: 06-82831380. Dan tellen wij geen dagen, maar zorgen wij dat de dagen tellen! 

Functie eisen

Benieuwd of ik op zoek ben naar jou? Jij hebt of kunt:


  • Een afgeronde universitaire master opleiding Orthopedagogiek
  • 5 jaar ervaring in de Gehandicaptenzorg
  • Systemisch denken en handelen bij het uitvoeren van observatie, diagnostiek, behandelingen en begeleiding
  • Psychologische processen omzetten naar praktische adviezen
  • Snel schakelen

Over het bedrijf

Maandag® krijgt vanuit verschillende opdrachtgevers de taak om lege plekken binnen de publieke sector op te vullen. Als vestiging Maandag® Breda hebben wij een breed netwerk binnen Midden-Brabant en West-Brabant om jou van een leuke werkplek te voorzien.

Wat kunnen wij als Maandag® jou bieden? Wanneer jij kiest voor Maandag wordt je ontvangen in een warm team. Jouw persoonlijke accountmanager en recruiter lopen naast jou mee, zodat jij je nooit alleen voelt staan. Daarnaast bieden wij vele trainingen en cursussen zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Wij bieden hierbij een salaris conform CAO en een kilometer vergoeding van €0,19/km.

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mathijs Wille
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mathijs Wille