Consulent Bijzonder Bijstand en Minimabeleid

Ingrid Vijfhuizen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ingrid Vijfhuizen
MEI 07
Overijssel Tijdelijk MBO
06.06.2020 102530328
Solliciteren

Over de functie

Werk met maatschappelijk belang, iets doen wat er écht toe doet. Dat vinden wij bij Maandag® ook belangrijk. We zijn daarom op zoek naar een consulent bijzondere bijstand en minima.

Kom jij ook bij ons werken?


Voor de regio Zwolle zijn wij op zoek naar een consulent Bijzondere Bijstand en Minimabeleid. Naast enige relevante werkervaring, vinden we vooral jouw motivatie voor deze functie belangrijk. We willen graag weten wie jij bent, waar jouw ambities liggen en wat voor jou werkgeluk is.


Wat zien wij én onze opdrachtgever graag terug in een nieuwe collega?

Een enthousiaste collega die makkelijk contact maakt en goed om kan gaan met diverse persoonstypes. Je haalt graag dagelijks het beste uit zichzelf en hebt laten zien dat je om kunt gaan met werkdruk.

Voor deze functie maken we graag kennis met mensen die kennis en werkervaring meebrengen binnen de Participatiewet. Als je al voor een gemeente gewerkt hebt is dat helemaal mooi!


Een greep uit jouw werkzaamheden bij deze middelgrote gemeente: Beoordelen van aanvragen bijzondere bijstand en minimabeleid. Dit doe je zowel telefonisch, via het systeem en per e-mail. Tevens draai je mee bij het inloopspreekuur voor klanten.

Na de beoordeling, stel je rapportages en beschikkingen op en draagt zorg voor de administratieve afhandeling van de aanvragen. 

Functie eisen

Zin in een frisse start?

Wij zoeken iemand die:


·      Minimaal 1 jaar werkervaring heeft met het uitvoeren van minimabeleid;

·      Minimaal een afgeronde MBO opleiding;

·      Beschikbaar per 2 juni 2020;

·      Beschikbaar voor 32-36 uur per week.

Over het bedrijf

Wij vragen jouw expertise maar vinden het bij Maandag ook heel belangrijk daar iets tegenover te zetten!

Denk hierbij aan een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om door verschillende opdrachten, snel jouw kennis en ervaring te vergroten. Als je dan nog steeds leergierig bent hebben wij de Maandag® Academy waar we je graag coachen, bijscholen en verdieping bieden.

Ben jij enthousiast over deze functie of wil je graag nog meer informatie? Dat kan altijd! Bel me gerust op 06 – 306 895 78 of stuur een e-mail naar ingrid.vijfhuizen@maandag.nl.

Ik maak graag kennis met je.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ingrid Vijfhuizen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ingrid Vijfhuizen