Vertrouwensarts

Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra
JUN 05
Noord-Holland Permanent WO
05.07.2020 100547320
Solliciteren

Over de functie

Heb je als Basisarts een oplossingsgerichte inslag en ben je klaar voor een uitdagende stap in je carrière?

Voor onze opdrachtgever in regio Kennemerland ben ik op zoek naar een Vertrouwensarts (28-36u) die stevig in zijn of haar schoenen staat. Als Vertrouwensarts word jij namelijk betrokken bij meldingen waar medische expertise van belang is. Denk aan meldingen waarbij sprake is van ernstige verwaarlozing of PCF, seksueel of lichamelijk geweld, maar ook bij het inschatten van de gevolgen van verslaving en psychiatrie bij volwassenen. 

Als Vertrouwensarts is jouw doel om mishandeling te stoppen. In jouw rol ben jij ervoor verantwoordelijk dat hulpverlening zo snel mogelijk op gang komt en dat er beschermende maatregelen worden ingezet. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor vermoedens van huiselijk geweld en kindermishandeling. Het is dus van belang dat je stevig in je schoenen staat en zeer professioneel kunt handelen in crisissituaties. 


Verder behoren tot jouw werkzaamheden: 

- Je geeft telefonisch advies aan medici gericht op medisch inhoudelijke zaken; 

- Je geeft advies over de medische diagnostiek om geweld in afhankelijkheidsrelaties te onderzoeken; 

- Je geeft advies aan hulpverleners en particulieren op zowel casus- als beleidsniveau; 

- Je ondersteunt waar nodig in gesprekken en huisbezoeken die andere collega’s oppakken;

- Je beoordeelt en interpreteert medische gegevens naar aanleiding van de meldingen over vermoedens van geweld; 

- Je geeft voorlichting en onderwijs binnen en buiten de regio; 

- Je houd je bezig met medisch onderzoek dat noodzakelijk is voor het vaststellen van het oordeel.


Als Vertrouwensarts ga je via Maandag® aan de slag bij de opdrachtgever. Wij zijn jouw werkgever en bij ons loopt jouw contract. Er zijn verschillende contracten. Kies je bewust voor afwisseling en ontwikkeling? Dan kunnen wij jou een Vast Dienstverband of een contract voor Bepaalde Tijd aanbieden. Mocht je alleen voor een bepaalde duur op zoek zijn naar een opdracht (omdat je bijvoorbeeld daarna in opleiding gaat) dan kijken we wat het beste past bij jouw situatie. 

Kortom: als Recruitment Specialist vindt ik het belangrijk om te kijken naar wat het beste bij jou past en hierin wenselijk is. 


De voordelen om te werken via Maandag®:

• Jij als professionals staat op één;

• Flexibele zekerheid. Een contract waarbij je de mogelijkheid hebt om om de 7, 9 of 12 maanden te wisselen van opdrachtgever als jij dit wil;

• Persoonlijke coach (een eigen Recruiter en Accountmanager) tijdens jouw gehele loopbaan waar je op terug kunt vallen waar nodig en die met je meekijken naar mooie kansen om te groeien in jouw vakgebied;

• Veel ontwikkelingsmogelijkheden als cursussen bij de Maandag® Academy als mogelijkheden tot een persoonlijk opleidingsbudget om cursussen/opleidingen te volgen die jij interessant vindt en je direct kunt gebruiken in het werkveld;

• Een heel groot netwerk in de publieke sector; 

• Veel andere Maandag® collega's waar je mee kunt sparren en die je kunt ontmoeten bij Club Maandag® events en netwerkborrels!


Functie eisen

- Je bent BIG geregistreerd Basisarts;

- Je bent in het bezit van een verklaring omtrent gedrag;

- Je hebt bij voorkeur kennis van geweld in afhankelijkheidsrelaties; 

- Je bent leergierig en eventueel bereid om de opleiding tot Vertrouwensarts te volgen. 

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.


Maandag® biedt jou een contract aan. Zekerheid heb je dus, tegelijkertijd sta je niet stil en blijf je doorgroeien als professional door middel van ons grote netwerk aan opdrachtgevers en Maandag® collega’s. Je wordt ingeschaald naar werkervaring en CAO van de opdrachtgever. 


Wil je weten wat dit exact allemaal voor jou kan betekenen? Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. 


Neem gerust contact met me op via 0682132558 || femke.cluistra@maandag.nl


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra