Systeemtherapeut

Ivar Jole
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ivar Jole
APR 21
Limburg Permanent HBO
10.06.2020 101014126
Solliciteren

Over de functie

Heb jij een flexibele werkhouding en systeemgerichte aanpak hoog in het vaandel staan? Dan is deze functie als systeemtherapeut iets voor jou!


Als systeemtherapeut ben jij verantwoordelijk voor het bieden van ambulante systeemgerichte behandeling wanneer er sprake is van complexe scheidingsproblematiek of complexe familieproblematiek waarbij sprake is van familiaal geweld. Je bent verantwoordelijk voor o.a. het verrichten van gezinsdiagnostisch onderzoek, het uitvoeren van gezinstherapieën en het uitvoeren van ouderbehandelingen. Voor jou kent elk gezin zijn eigen unieke verhaal waarin meerdere en tegengestelde belevingen aanwezig zijn en mogen bestaan. Ook gezinnen die erg ontwricht zijn geef jij een kans. Opgeven is voor jou zeker geen optie! 


Spreekt deze afwisselende en uitdagende baan jou aan? Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande uitvoeren. Zowel junior als senior. Maandag® kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden voor een langdurige samenwerking. Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken. Ontwikkeling vinden wij daarnaast ontzettend belangrijk. Daarom krijg jij persoonlijke begeleiding om jouw loopbaan optimaal vorm te geven. We bespreken een plan waarmee jouw expertise écht tot zijn recht komt. Verder bieden wij een mooi marktconform salaris, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, de mogelijkheid tot een leaseauto en talloze trainingen en opleidingen via onze eigen Maandag® Academy.


Functie eisen

  • HBO+ (SPH of MW met aanvullende opleidingen/trainingen) of WO-opleiding (psychologie, pedagogiek, orthopedagogiek);
  • Ervaring in het systeemgericht werken met kinderen en ouders;
  • Grote mate van zelfstandigheid en integriteit bij het behandelen en begeleiden van kinderen, ouders en hun systeem;

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen in heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ivar Jole
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ivar Jole