Social Worker

Suzan Mantel
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Suzan Mantel
MEI 25
Noord-Holland Tijdelijk HBO
24.06.2020 103718939
Solliciteren

Over de functie


Je steentje bijdragen aan een volwaardig bestaan voor mensen waarvoor dit niet vanzelfsprekend is, daar haal jij voldoening uit. Als Social Worker zet je mensen die de regie over hun leven kwijt zijn weer in hun kracht, je helpt ze het beste uit zichzelf te halen. Je biedt ondersteuning, begeleiding en opvang. Dit kan individueel of in groepsverband.


Als Social Worker werk je in een dynamische branche. Gaat jouw aandacht naar jeugd, dan kan je jongeren helpen met het beste uit zichzelf te halen. Jij helpt ze weer in hun kracht te zetten. Ligt jouw hart bij zorg, dan ondersteun je mensen met een lichamelijke aandoening of een verstandelijke beperking in de Gehandicaptenzorg.


Samenvattend:


  •      Social Work komt vanuit jouw hart.
  •      Je zet mensen die de regie over hun leven kwijt zijn graag weer in hun kracht.
  •      Je wilt iets betekenen in ondersteuning, begeleiding en opvang van jongeren en/of in de Gehandicaptenzorg.

Functie eisen

Als Social Worker ben je breed inzetbaar en wij hebben meerdere mogelijkheden. Heb ik je enthousiast gemaakt? Dan kom ik graag met je in contact. Reageer direct via de button onderin of stuur mij een mail: suzan.mantel@maandag.nl


Wie ben jij?


  •   Je hebt een afgeronde HBO opleiding zoals Social Work, Pedagogiek, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening.
  •   Min 28 uur p/w beschikbaar
  •   SKJ geregistreerd (of een mogelijkheid om die te behalen)

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Bij Maandag vinden we het belangrijk dat je doet wat je leuk vindt. Maar hoe weet je nou welke functie het beste bij jou past? Waarin wil jij je ontwikkelen en waar krijg jij nou écht energie van? Als recruiter bij Maandag® bespreek ik graag jouw ambities en dromen. Ik ga je helpen een passende baan te vinden, volledig afgestemd op jouw wensen. We gaan dus samen antwoorden vinden op jouw vragen. En hebben we die antwoorden gevonden? Dan zal ik jou samen met de accountmanager gedurende het traject begeleiden. Daar krijg ik nou energie van!


  •   Bij goed functioneren mogelijkheid tot vaste aanstelling    
  •   Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg/ Jeugdzorg
  •   Inzicht en regie over eigen ontwikkeling
  •   Persoonlijke begeleiding

 

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Je bent bij ons geen nummer. Een vast aanspreekpunt die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Suzan Mantel
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Suzan Mantel