Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige op de Veluwe

Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol
JUN 11
Overijssel Permanent HBO
11.07.2020 100287054
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland, op de Veluwe, zijn we op zoek naar een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige voor minimaal 24 uur per week. Op deze verschillende beschermd wonen locaties wonen jongeren en (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) die intensieve behandeling nodig hebben. Jij ondersteunt als SPV’er het team van begeleiders, werkt samen met de gedragswetenschapper, onderzoekt de ondersteuningsvraag van de cliënt en zijn of haar systeem en je bent betrokken bij het neerzetten van gestructureerde werkwijze.


Als persoon kun je zowel zelfstandig als in teamverband goed werken. Jij vindt het belangrijk dat er kwaliteit wordt geboden en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast vind je het een uitdaging om mee te denken aan gezamenlijke doelen, ben je communicatief vaardig, kun je duidelijk je grenzen aangeven en kun je goed schakelen tussen verschillende problematieken en locaties.

Functie eisen


  • Een afgeronde post-HBO opleiding Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
  • Een aantal jaren ervaring als SPV’er
  • Beschikbaar voor 24 – 32 uur per week

Over het bedrijf

Een detacheringscontract bij Maandag® biedt jou de mogelijkheid om jouw expertise bij diverse organisaties in te zetten en uit te breiden. Als SPV is het mogelijk om de voordelen van een vaste werkgever te combineren met de voordelen van flexibel werken.


Meer affiniteit met Basis-GGZ, specialistische GGZ, ouderenzorg of forensische-, verslavings- of gehandicaptenzorg of een combinatie van hiervan? Dan zit je bij Maandag® ook goed! Wij bieden mogelijkheden te werken met diverse doelgroepen en werkplekken. Daarnaast zal Maandag® jou altijd stimuleren of faciliteren door verschillende cursussen of trainingen aan te bieden.


Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct of neem contact met mij op voor meer informatie. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol