Senior Jeugdbeschermer

Over de functie

Elk kind heeft recht op een veilige omgeving om op te groeien. Jij draagt als Jeugdbeschermer iedere dag weer bij aan het mogelijk maken van deze veilige omgeving. Daarnaast biedt jij geborgenheid en structuur in hun dagelijks leven. Stilzitten is niets voor jou. Aanpakken en out of the box denken daarentegen wel. Jouw werk als senior Jeugdbeschermer is elke dag weer een uitdaging. Als senior Jeugdbeschermer ben je verantwoordelijk voor adequate hulpverlening aan gezinnen met ernstige en/of complexe problemen bij de opvoeding en het opgroeien van hun kinderen. Jouw kwaliteiten worden voornamelijk ingeschakeld nadat een kinderrechter een maatregel voor kinderbescherming heeft uitgesproken. Binnen het team zorg jij voor een goed verloop van de dagelijkse werkprocessen. Samen met de ouders, het netwerk en natuurlijk de jongeren zelf, werk je aan een realistisch toekomstbeeld, waarin ze binnen hun eigen mogelijkheden zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren. Elke gezette stap is er weer één vooruit!

Nog even alles op een rij

 • Als ervaren Jeugdbeschermer biedt je structuur en geborgenheid. Jij draagt bij aan het mogelijk maken van een veilige omgeving voor het kind
 • Jij bent verantwoordelijk voor adequate hulpverlening aan gezinnen met ernstige en/of complexe problemen bij de opvoeding en het opgroeien van hun kinderen
 • Samen met de ouders, het netwerk en natuurlijk de jongeren zelf, werk je aan een realistisch toekomstbeeld, waarin ze binnen hun eigen mogelijkheden zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren


Functie eisen

Als Senior Jeugdbeschermer sta jij stevig in de schoenen omdat jij door jouw ervaring als geen ander weet dat er regelmatig complexe situaties voorkomen. Naast natuurlijk affiniteit hebben met de doelgroep kinderen en jeugd vragen wij om onderstaande eisen. Ben jij die Senior Jeugdbeschermer die ik zoek?

 • Een afgeronde, relevante maatschappelijke opleiding op hbo-niveau
 • Je bent in het bezit van een SKJ-registratie
 • Minimaal 5 jaar relevante en recente ervaring in Jeugdzorg
 • Je bent minimaal 20 uur per/week beschikbaar

Wat krijg ik ervoor terug?

Bij Maandag® sta jij als Jeugdzorgprofessional centraal. Samen bespreken we jouw ambities en dromen en vanuit daar zullen we samen gaan kijken naar jouw wensen in combinatie met de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

 • Salaris volgens de CAO Jeugdzorg. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding, pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld
 • Wij vergoeden de reiskosten op basis van €0,19 per kilometer
 • Een uitdagende werkplek voor korte of lange termijn
 • Persoonlijke begeleiding via een vast contactpersoon
 • Ontwikkelingsmogelijkheden samen met de Maandag Academy®


Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Suzan Mantel

Suzan Mantel

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs