Pleegzorgwerker vacatures

Ben je op zoek naar een vacature als pleegzorgwerker in de jeugdzorg? Bekijk ons vacatureoverzicht! Bij Maandag® zijn we regelmatig en in het hele land op zoek naar zorgprofessionals met relevante afgeronde hbo opleiding en SKJ-registratie als Jeugd- en Gezinsprofessional. Bekijk de actuele vacatures!

Als pleegzorgwerker in de jeugdzorg vervul je een belangrijke rol in de begeleiding van pleegouders. Het is van belang dat je met hen een goede werkrelatie opbouwt. Hierin staan open communicatie en een gezamenlijke reflectie op de voortgang centraal.

Ook heb je als pleegzorgwerker een belangrijke doorverwijsfunctie. Als blijkt dat de geboden ondersteuning  niet voldoende is, kan je als pleegzorgwerker - in overleg met de casemanager of jeugdbeschermer - extra ondersteuning inschakelen.

Wil je als pleegzorgwerker een kijkje nemen in de keuken van verschillende opdrachtgevers? Dan is een functie bij Maandag® jou op het lijf geschreven. Bekijk onze vacatures als pleegzorgwerker in de jeugdzorg. Of neem contact op met een Maandag® vestiging bij jou in de buurt. We komen graag met je in gesprek!

pleegzorgwerker vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

487 gevonden resultaten

None