Zoeken

Jeugdzorg
filters wissen
00

vacatures pleegzorgwerker

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures pleegzorgwerker

Ben je op zoek naar een vacature als pleegzorgwerker in de jeugdzorg? Bekijk ons vacatureoverzicht! Bij Maandag® zijn we regelmatig en in het hele land op zoek naar zorgprofessionals met relevante afgeronde hbo opleiding en SKJ-registratie als Jeugd- en Gezinsprofessional. Bekijk de actuele vacatures!

Als pleegzorgwerker in de jeugdzorg vervul je een belangrijke rol in de begeleiding van pleegouders. Het is van belang dat je met hen een goede werkrelatie opbouwt. Hierin staan open communicatie en een gezamenlijke reflectie op de voortgang centraal.

Ook heb je als pleegzorgwerker een belangrijke doorverwijsfunctie. Als blijkt dat de geboden ondersteuning  niet voldoende is, kan je als pleegzorgwerker - in overleg met de casemanager of jeugdbeschermer - extra ondersteuning inschakelen.

Wil je als pleegzorgwerker een kijkje nemen in de keuken van verschillende opdrachtgevers? Dan is een functie bij Maandag® jou op het lijf geschreven. Bekijk onze vacatures als pleegzorgwerker in de jeugdzorg. Of neem contact op met een Maandag® vestiging bij jou in de buurt. We komen graag met je in gesprek!

Helaas hebben we geen passende vacatures gevonden.

Probeer algemenere zoektermen, of vervang afkortingen voor hele woorden.