Orthopedagoog

Sjors Dulos
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sjors Dulos
JUN 11
Gelderland Permanent WO
11.07.2020 105580558
Solliciteren

Over de functie

Wil jij met jouw enthousiasme en ervaring bijdragen aan de ontwikkeling van onze professionals? Dan ben ik op zoek naar jou!


Voor een kleinschalige zorginstelling in de regio Doetinchem ben ik op zoek naar een ervaren orthopedagoog die er naar uit kijkt om leiding te geven aan professionals die zorgen voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking en psychiatrische problematiek. Voor de functie is het belangrijk dat jij jouw ervaring gebruikt om een team professionals te ontwikkelen en ondersteunen om samen te zorgen voor warme en betrokken zorg. Ik ben daarom op zoek naar iemand die:


  • Beschikt over een sterke diagnostische blik
  • Met enthousiasme werkt binnen het vakgebied
  • Samenwerking belangrijk vindt.


Het werken in deze dynamische en gedreven organisatie leidt ertoe dat jij jezelf als orthopedagoog kunt blijven ontwikkelen. Zo is er veel ruimte voor eigen initiatieven, is samenwerken erg belangrijk en staat werkplezier voorop. Binnen de zorginstelling sta je dicht bij de cliënt en de medewerkers. Zo heb je onder andere:


  • Een adviserende rol bij het in-, door- en uitplaatsen
  • De gelegenheid om aanwezig te zijn bij teambesprekingen
  • De mogelijkheid om mee te denken op cliëntniveau.


Tevens ligt er minder focus op individuele behandelingen of diagnostiek. Als orthopedagoog heb je leiding over een groep van teams die zich ontfermen over meerdere woningen, voer je oudergesprekken en fungeer je als eerste aanspreekpunt voor cliënten. 

Functie eisen

Om uiteindelijk de geschikte orthopedagoog te vinden voor de zorginstelling ben ik op naar iemand met minimaal 4 jaar ervaring als orthopedagoog. Ook is het belangrijk dat je al eerder ervaring hebt opgedaan als begeleider binnen de sector. Daarnaast is het ook belangrijk dat je:


  • Per direct beschikbaar bent
  • Bezit over een SKJ-registratie
  • 16-20 uur kan werken
  • Afgeronde opleiding orthopedagogiek.

Over het bedrijf

Wil je graag werken voor een organisatie die jou persoonlijke begeleiding, nieuwe uitdagingen en een vast dienstverband biedt. Dan is Maandag® geschikt voor jou! Ik kom graag met jou in contact om de mogelijkheden met je te bespreken.


Ben je benieuwd geworden naar aanleiding van de vacature dan geef ik graag meer uitleg. Ik ben zowel telefonisch als via de mail beschikbaar op 06 12 50 24 70 of via sjors.dulos@maandag.nl.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Sjors Dulos
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sjors Dulos