Orthopedagoog vacatures

Ben je op zoek naar een vacature als orthopedagoog in de jeugdzorg? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres! We detacheren zorgprofessionals met een afgeronde opleiding richting orthopedagogiek of psychologie. Bekijk onze vacatures!

Als orthopedagoog draag je binnen de jeugdzorg bij aan de ontwikkeling van jongeren en studenten die in hun dagelijkse ontwikkelingen worden geremd. Je gaat uit van de mogelijkheden, talenten en perspectieven van de jongeren / studenten en voert met hen opbouwende gesprekken. Hierbij breng je als orthopedagoog de ondersteuningsbehoefte in kaart en vertaalt deze door naar handelingsgerichte behoeften.

Het opstellen van een persoonlijk behandelplan behoort als orthopedagoog dan ook bij jouw taken. In de jeugdzorg is het als orthopedagoog belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en communicatief vaardig bent.

Wil je als orthopedagoog aan de slag bij verschillende opdrachtgevers en sta je open voor afwisselende opdrachten? Bekijk dan zeker onze actuele vacatures als orthopedagoog in de jeugdzorg!

orthopedagoog vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

470 gevonden resultaten

None