Zoeken

Jeugdzorg
filters wissen
44

vacatures orthopedagoog jeugdzorg

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures orthopedagoog jeugdzorg

Ben je op zoek naar een vacature als orthopedagoog in de jeugdzorg? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres! We detacheren zorgprofessionals met een afgeronde opleiding richting orthopedagogiek of psychologie. Bekijk onze vacatures!

Als orthopedagoog draag je binnen de jeugdzorg bij aan de ontwikkeling van jongeren en studenten die in hun dagelijkse ontwikkelingen worden geremd. Je gaat uit van de mogelijkheden, talenten en perspectieven van de jongeren / studenten en voert met hen opbouwende gesprekken. Hierbij breng je als orthopedagoog de ondersteuningsbehoefte in kaart en vertaalt deze door naar handelingsgerichte behoeften.

Het opstellen van een persoonlijk behandelplan behoort als orthopedagoog dan ook bij jouw taken. In de jeugdzorg is het als orthopedagoog belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en communicatief vaardig bent.

Wil je als orthopedagoog aan de slag bij verschillende opdrachtgevers en sta je open voor afwisselende opdrachten? Bekijk dan zeker onze actuele vacatures als orthopedagoog in de jeugdzorg!