Kwartiermaker Jongeren

Ingrid Vijfhuizen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ingrid Vijfhuizen
MEI 20
Flevoland Tijdelijk HBO
19.06.2020 103504215
Solliciteren

Over de functie

Wij zoeken een kwartiermaker Jongeren. En dan niet zomaar ‘jongeren’ maar iemand die zich in gaat zetten voor de jongeren waarbij ketenoverstijgende casuïstiek van toepassing is.


Voor een gemeente in Flevoland zoeken wij een ervaren kwartiermaker.

In deze functie ga jij je richten op de persoonsgerichte aanpak binnen de doelgroep 18- met als doel een effectieve aanpak voor deze doelgroep.

Integrale ketensamenwerking binnen het Zorg- en Veiligheidsdomein is cruciaal voor een sluitende aanpak en vroeg signalering ten aanzien van, onder andere, verminderen/ voorkomen van schooluitval (drop-outs), overlast, (recidive van-)crimineel gedrag, politie-/justitie contacten. Bij een samenwerking waarin gemeenten, scholen én zorg- en justitiële partners samenwerken in de aanpak van ketenoverstijgende casuïstiek is het voeren van (gemeentelijke-)regie een onmisbare factor. 

Als kwartiermaker ga jij aan de slag met signaleren van knel- en verbeterpunten binnen de huidige keten- en netwerksamenwerking. Je adviseert de diverse partners en waar nodig wijzig jij de processen. In deze functie ben je onder andere voorzitter van het Stedelijk Integraal Team.


Wij zijn op zoek naar een professional met kennis over ketenoverstijgende casuïstiek. Iemand die denkt in mogelijkheden en tegelijk om kan gaan met belemmeringen en tegenstellingen. Daarmee is doortastend kunnen zijn en sturen richting het gezamenlijk belang van essentieel belang. Daarnaast sta je stevig in je schoenen, ben je transparant en heb je kennis van de sociale kaart waaronder justitiële, zorg- en hulpverleningsketens. 

Functie eisen

Wij zoeken iemand die:

·      HBO/WO werk- en denkniveau heeft

·      Beschikbaar is per juli 2020 voor 32 uur per week

·      Aantoonbare werkervaring met regievoering en sturing geven met verschillende ketenpartners

·      Meerdere jaren werkervaring meebrengt in een soortgelijke functie

Over het bedrijf

Wij vragen jouw expertise maar vinden het bij Maandag ook heel belangrijk daar iets tegenover te zetten. Denk hierbij aan een marktconform salaris met een maximum van €5067 afhankelijk van werkervaring. Daarnaast beiden wij reiskostenvergoeding en een opdracht waar je je tanden in kunt zetten en het verschil kunt maken.

Ben jij enthousiast over deze functie of wil je graag nog meer informatie? Bel me gerust op 06 – 306 895 78 of stuur een e-mail naar ingrid.vijfhuizen@maandag.nl.

Ik vertel je graag meer.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ingrid Vijfhuizen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ingrid Vijfhuizen