Klinisch psycholoog

Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs
JUN 19
Zuid-Holland Permanent WO
19.07.2020 100261815
Solliciteren

Over de functie

Wil jij kind en jeugd helpen met hun psychiatrische problemen als regiebehandelaar? Van intakes tot behandelingen, je doet het allemaal.

 

Als klinisch psycholoog help jij jouw collega’s van allerlei disciplines de beste zorg te verlenen aan kind en jeugd met psychiatrische problemen. Deze opdrachtgever verwacht van jou dat jij innoverend te werk gaat. Wát jij gaat doen als klinisch psycholoog kunnen wij jou vertellen, maar hóe jij het gaat doen mag jij zelf invullen.


Naast intakegesprekken en psychodiagnostisch onderzoek verrichten, geef jij ook individuele en groepsbehandelingen. Jij stelt behandelplannen op en evalueert deze. Jij neemt verantwoordelijkheid als regiebehandelaar over jouw medebehandelaars, je begeleidt de minder ervaren collega’s.

Deze opdracht als klinisch psycholoog in regio Dordrecht duurt een half jaar tot een jaar, met mogelijkheid tot overname bij de opdrachtgever.

Functie eisen

  • Jij hebt een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog
  • Jij hebt meerdere jaren ervaring binnen de psychiatrie
  • Jij wilt met kinderen en jeugd werken
  • Jij neemt initiatief

Over het bedrijf

Bij deze opdrachtgever staat jouw vrijheid om in te vullen hoe jij jouw taken verricht centraal. Er word niet in het weekend gewerkt. Deze opdrachtgever vindt het belangrijk dat jij goed begint en biedt jou een cursus aan van 3 dagen bovenop een inwerkperiode.


Maandag® denkt graag met jou mee. Op detacheringsbasis kun je door middel van een (vast) contract in verschillende keukens kijken en zo bepalen wat het beste bij jou past. Daarnaast krijg je van ons uiteraard een passend salaris, de mogelijkheid om via Maandag® trainingen en cursussen te volgen en zorgen wij ervoor dat je altijd een opdracht hebt die bij jou past via ons brede netwerk.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs