Zoeken

Jeugdzorg
filters wissen
49

vacatures klinisch psycholoog jeugdzorg

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures klinisch psycholoog jeugdzorg

Op zoek naar een vacature als klinisch psycholoog in de jeugdzorg? Dan zit je bij Maandag® goed! We zijn op zoek naar zorgprofessionals met een (bijna) afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog en een geldige BIG-registratie. Bekijk onze vacatures!

Als klinisch psycholoog bestaat jouw werkgebied uit diagnostiek en het behandelen van complexe psychische problemen en psychische stoornissen. Vaak gaat het om patiënten voor wie standaard behandelingen onvoldoende zijn. Samen met je collega’s zet je de behandeling uit, zoals met gz-psychologen, psychiaters en andere specialisten. Jij voert intakes en behandelt op psychotherapeutische basis, waarbij je eindverantwoordelijk bent voor de behandeling van cliënten.

Bij Maandag® kun je als klinisch psycholoog in de jeugdzorg werken op verschillende werkplekken. Volop afwisseling en uitdaging! En bovendien de manier om jouw kennis en kunde optimaal in de praktijk door te ontwikkelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze actuele vacatures als klinisch psycholoog in de jeugdzorg en solliciteer!