Klinisch Psycholoog vacatures

Op zoek naar een vacature als klinisch psycholoog in de jeugdzorg? Dan zit je bij Maandag® goed! We zijn op zoek naar zorgprofessionals met een (bijna) afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog en een geldige BIG-registratie. Bekijk onze vacatures!

Als klinisch psycholoog bestaat jouw werkgebied uit diagnostiek en het behandelen van complexe psychische problemen en psychische stoornissen. Vaak gaat het om patiënten voor wie standaard behandelingen onvoldoende zijn. Samen met je collega’s zet je de behandeling uit, zoals met gz-psychologen, psychiaters en andere specialisten. Jij voert intakes en behandelt op psychotherapeutische basis, waarbij je eindverantwoordelijk bent voor de behandeling van cliënten.

Bij Maandag® kun je als klinisch psycholoog in de jeugdzorg werken op verschillende werkplekken. Volop afwisseling en uitdaging! En bovendien de manier om jouw kennis en kunde optimaal in de praktijk door te ontwikkelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze actuele vacatures als klinisch psycholoog in de jeugdzorg en solliciteer!

klinisch-psycholoog vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

487 gevonden resultaten

None