Kinderverpleegkundige op een Verpleegkundig Kinderdagverblijf

Roel Verheggen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Roel Verheggen
JUN 09
Zuid-Holland Tijdelijk MBO
09.07.2020 105385421
Solliciteren

Over de functie

Wat ga je doen?

Jij gaat als Kinderverpleegkundige aan de slag binnen het kinderdagverblijf van een Medische Kinderzorg Instelling.

Het verpleegkundig kinderdagverblijf biedt jonge kinderen van 0 tot 12 jaar kinderverpleegkundige zorg en (ortho)pedagogische begeleiding in een veilige kindgerichte huiselijke omgeving.

De Kinderverpleegkundige coördineert de geïntegreerde benodigde zorg. Dit kan eventueel ook thuiszorg zijn. Sommige ouders maken hier dankbaar gebruik van. Door dit intensieve, vaak dagelijkse contact met de kinderen en hun ouders leer je het gezin echt kennen, waardoor je een vertrouwensband opbouwt. Dit wordt als heel waardevol en plezierig ervaren.

Naast dat je samen met je collega’s zorg draagt voor alle specialistische verpleegkundige handelingen wordt er ook een groot beroep gedaan op je oplossingsgerichte kwaliteiten en communicatieve vaardigheden.


Waar kom je terecht?


Bij de organisatie kun je voor zorg terecht bij het verpleegkundig kinderdagverblijf, het ontwikkelcentrum, KinderThuisZorg, praktisch pedagogische gezinsbegeleiding, en begeleid en beschermd wonen.

De doelgroep van het verpleegkundige kinderdagverblijf betreft kinderen van 0 tot 12 jaar met complexe somatische problematiek. Deze doelgroep heeft behoefte aan een veilige kindgerichte omgeving waar met hulp van professionele kinderverpleegkundige zorg en (ortho)pedagogische begeleiding gewerkt kan worden aan de optimalisering van de lichamelijke, sociaal-emotionele, cognitieve en motorische ontwikkeling van het kind.

Functie eisen

Wat vragen wij

Je hebt prima communicatieve vaardigheden en een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Je hebt duidelijke affiniteit met, en enthousiasme voor, het werken met jonge kinderen die intensieve verpleegkundige zorg nodig hebben in een huiselijke kindvriendelijke omgeving;  

Je kan zowel solistisch als in teamverband werken en bent bereid om in overleg een aantal avond diensten in de maand te werken i.v.m. thuiszorg.


Verder heb je:

 • Het diploma MBO of HBO Verpleegkunde met kinderaantekening;
 • Een geldige BIG-registratie;
 • Je bent bekend met het Medisch Kindzorg Systeem
 • Ervaring met indiceren m.b.t. ZvW is een pré
 • RijbewijsVink jij deze hokjes aan? Dan heb ik voor jou een leuke baan met uitstekende voorwaarden en doorgroeimogelijkheden!

Over het bedrijf

Wat bieden wij:

 • Je gehele loopbaan word je begeleid
 • Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen;
 • Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je werken bij verschillende opdrachtgevers;
 • Een prettig en passend salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
 • Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer;
 • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Ben jij op zoek naar uitdaging, afwisseling én financiële zekerheid? En ben je enthousiast geworden? Druk dan op onderstaande button of bel naar 06 83038215

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Roel Verheggen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Roel Verheggen