Jeugdzorgwerker

Hedwig Veldkamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Hedwig Veldkamp
APR 30
Drenthe Permanent HBO
30.05.2020 100543374
Solliciteren

Over de functie

Maandag® is op zoek naar een Jeugdzorgwerker. Als Jeugdzorgwerker onderzoek jij welke mogelijkheden er zijn in de omgeving om de situatie voor een kind te verbeteren. Het gaat veelal om jongeren met (complexe) gedragsproblematiek, die om verschillende oorzaken niet meer thuis kunnen wonen. Het is aan jou om dit gedrag zo goed mogelijk te doorgronden en de jongeren de ondersteuning te geven die zij nodig hebben.


Jij helpt de jongeren door een individueel behandelplan op te stellen samen met een team van specialisten, en de jongeren hierin te begeleiden. Je brengt als Jeugdzorgwerker regelmaat en structuur in hun dagelijkse leven.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding in bv. Pedagogiek, MWD, SPH, Social Work, Social Studies
  • Je hebt werkervaring met jongeren met (gedrags-)problematieken
  • In het bezit van rijbewijs B (pré)
  • SKJ of BIG geregistreerd

Over het bedrijf

Als professional bij Maandag® kom je bij ons in dienst en draait het om werkgeluk. Wij willen dat je jezelf kunt zijn en voldoende uitdaging ervaart in je werk. Zo krijg je bijvoorbeeld de mogelijkheid om uiteenlopende trainingen te volgen in onze Academy waarmee je je persoonlijke vaardigheden en vakkennis kunt vergroten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om goede relaties met onze professionals te hebben. De Accountmanager en Recruiter staan voor je klaar en fungeren als jouw persoonlijke coach. Tijdens je opdrachten zullen zij klaarstaan voor vragen en altijd contact houden. Doordat je bij Maandag® in dienst bent heb je de zekerheid van een inkomen en zorgen wij voor de ideale opdrachtgever.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Hedwig Veldkamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Hedwig Veldkamp