Zoeken

Jeugdzorg
filters wissen
03

vacatures jeugdzorgwerker

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures jeugdzorgwerker

Ben je op zoek naar een vacature als jeugdzorgwerker? Dan zit je Maandag® goed! We zoeken regelmatig en in het hele land zorgprofessionals met een SKJ-registratie en afgeronde vakgerichte opleiding op hbo-niveau (jeugdzorgwerker A, B en C). Bekijk onze vacatures als jeugdzorgwerker!

Als jeugdzorgwerker bij Maandag® ben jij in staat om de veiligheid van jongeren te beoordelen en te waarborgen. Soms kunnen deze jongeren, door omstandigheden, niet meer thuis wonen. Als jeugdzorgwerker vervul je een belangrijke rol in de begeleiding en ondersteuning van deze jongeren, zodat zij kunnen opgroeien in een veilige omgeving en worden voorbereid op het verdere leven. In jouw rol overleg je o.a. met verschillende betrokken instanties, maak je behandelplannen en rapporteer je over de voorgang.

Bij Maandag® krijg je als jeugdzorgwerker de mogelijkheid om je te ontwikkelen met meerdere doelgroepen, organisaties en functies. Volop afwisseling en de kans om een kijkje te nemen in de keuken van verschillende opdrachtgevers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze actuele vacatures als jeugdzorgwerker!