Jeugdverpleegkundige

Over de functie

Sommige mensen hebben een hele specifieke interesse binnen hun werkveld. Zo heb je binnen de zorg verschillende omgevingen waar je terecht kunt komen. Je kunt je bijvoorbeeld richten op de wat heftigere casuïstiek in de psychiatrie, je hebt de gehandicaptenzorg, je kunt gaan werken in een ziekenhuisomgeving en je hebt natuurlijk jeugdzorg. Stuk voor stuk expertises waar een persoon veel voldoening uit kan halen. Veel van mijn gesprekspartners omschrijven dit mooi: “je hebt een zorghart of je hebt een hart zonder zorgen”.


Even inhakend op het vakgebied ‘Jeugdzorg’. Binnen de Jeugdzorg werken is vaak te omschrijven als confronterend. Je ziet situaties voorbijkomen die menig persoon vaak nauw aan het hart liggen. Denk maar eens aan gezinnen waar geestelijke/lichamelijke mishandeling voorkomt. Een kind wat zich compleet achtergesteld voelt en wiens stemgeluid geen bereik lijkt te hebben.


Hoe zou je het vinden als je jouw steentje bij kon dragen aan het weer hoorbaar maken van dit stemgeluid? Alle momenten die jij verricht binnen deze delicate zorg zijn extra begeleidingsbanen richting het horen van het woord: ‘help’.


Ik ben op zoek naar een verpleegkundige die graag zou willen meehelpen binnen de Jeugdzorg. Je vindt het leuk om je zorghart in te zetten voor soms de allerkleinsten.

Functie eisen

Afgeronde hbo-v opleiding of verpleegkundige A;

BIG-registratie;

Aantoonbare ervaring met de doelgroep Jeugd;

Flexibel qua diensten (dag, nacht, weekend etc.).

Over het bedrijf

Werken binnen Maandag® is flexibel werken. Het is werken, aangepast op jouw voorkeuren. We werken vanuit de professional en niet vanuit een vacature. Als Jeugdverpleegkundige kom je om de tafel te zitten met mij en krijg je de vrijheid om jouw interesses te delen. Op basis van jouw interesses en jouw ambitie zoeken wij mooie projecten voor je uit.


Vind jij het leuk om niet vast te zitten in een routine, maar vind je het juist leuk om meerdere projecten uit te voeren verspreid over meerdere jaren? Laten we het eens hebben over werken bij Maandag®. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Claire Broekman

Claire Broekman

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs