Jeugdverpleegkundige

Over de functie

Preventieve jeugdgezondheidzorg bieden aan een leeftijdsgroep die jou ligt. Met een ruime inwerkperiode. Vergroot de zelfredzaamheid van ouder en kind.

Jij werkt in regio Zuid-Holland als jeugdverpleegkundige. Samenwerking is cruciaal in dit werk. Je werkt nauw samen met jeugdartsen, doktersassistenten en (ortho)pedagogen, maar moet ook schakelen met andere (zorg)organisaties. Jouw doel: situaties van kinderen en jongeren op sociaal-medisch gebied zowel preventief als indicerend beoordelen. Dit zodat een gezin op tijd ondersteuning kan ontvangen, door jouw advies en eventueel verwijzing naar de pedagoog, jeugdarts of andere (zorg)organisaties. Daarnaast werk je als jeugdverpleegkundige ambulant waarbij je in de wijk controles uit zal voeren bij het kind. Jij voert een dialoog met ouders, verzorgers en jongeren. Hierdoor kan jij een passend advies gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid formuleren. Door middel van jouw zorgcoördinatie wordt er tijdig passende hulpverlening ingezet.

Functie eisen

Om als jeugdverpleegkundige aan de slag te kunnen, is nodig:

  • 24-36 uur beschikbaar
  • HBO verpleegkundige afgerond
  • Ervaring in jeugdzorg
  • Kennis van de sociale kaart is een pré
  • Een rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever vindt het belangrijk dat jij als jeugdverpleegkundige een goede start krijgt. Dit word jou geboden door middel van een inwerkperiode van twee tot drie maanden. De periode bestaat uit meekijken, samen doen en uiteindelijk zelfstandig werken waarbij een collega controleert. Hierbij kijk je ook mee met de andere disciplines en bezoek je andere locaties. Tijdens de inwerkperiode wordt samen gekeken welke leeftijdsgroep je het beste ligt en na een jaar wordt er gekeken naar overname. Indien jij dit niet wilt, gaan wij zoeken naar een nieuwe opdracht voor jou. Maandag® biedt jou zekerheid van een vast salaris aan. Wij zoeken een opdracht voor jou die bij jou past, jij hebt hierbij inspraak over de soort opdracht die jij wilt. Wanneer het eind van jouw huidige opdracht via Maandag® in zicht komt, gaan wij opnieuw in gesprek over jouw nieuwe opdracht. Wensen veranderen nu eenmaal, het is belangrijk voor ons om op de hoogte te zijn van jouw nieuwe ervaringen en ideeën. Als volwaardig werkgever biedt Maandag® jou een passend maandsalaris aan, een reiskostenvergoeding, vakantiegeld, vakantiedagen, een ziekteregeling en meer.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Freek Rohlfs

Freek Rohlfs

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs