Jeugdverpleegkundige

Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs
MEI 11
Zuid-Holland Permanent HBO
10.06.2020 100256199
Solliciteren

Over de functie

Preventieve jeugdgezondheidzorg bieden aan een leeftijdsgroep die jou ligt. Met een ruime inwerkperiode. Vergroot de zelfredzaamheid van ouder en kind.

 

Jij werkt in regio Rotterdam als jeugdverpleegkundige. Samenwerking is cruciaal in dit werk. Je werkt nauw samen met jeugdartsen, doktersassistenten en (ortho)pedagogen, maar moet ook schakelen met andere (zorg)organisaties. Jouw doel: situaties van kinderen en jongeren op sociaal-medisch gebied zowel preventief als indicerend beoordelen. Dit zodat een gezin op tijd ondersteuning kan ontvangen, door jouw advies en eventueel verwijzing naar de pedagoog, jeugdarts of andere (zorg)organisaties. Daarnaast werk je als jeugdverpleegkundige ambulant waarbij je in de wijk controles uit zal voeren bij het kind. Jij voert een dialoog met ouders, verzorgers en jongeren. Hierdoor kan jij een passend advies gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid formuleren. Door middel van jouw zorgcoördinatie wordt er tijdig passende hulpverlening ingezet.

Functie eisen

Om als jeugdverpleegkundige aan de slag te kunnen:

  • 24-36 uur beschikbaar
  • HBO verpleegkundige afgerond
  • Ervaring in jeugdzorg is een pré
  • Kennis van de sociale kaart is een pré
  • Een rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever vindt het belangrijk dat jij als jeugdverpleegkundige een goede start krijgt. Dit word jou geboden door middel van een inwerkperiode van twee tot drie maanden. De periode bestaat uit meekijken, samen doen en uiteindelijk zelfstandig werken waarbij een collega controleert. Hierbij kijk je ook mee met de andere disciplines en bezoek je andere locaties. Tijdens de inwerkperiode wordt samen gekeken welke leeftijdsgroep je het beste ligt en na een jaar wordt er gekeken naar overname. Indien jij dit niet wilt, gaan wij zoeken naar een nieuwe opdracht voor jou.


Maandag® biedt jou zekerheid van een vast salaris aan. Wij zoeken een opdracht voor jou die bij jou past, jij hebt hierbij inspraak over de soort opdracht die jij wilt.

Wanneer het eind van jouw huidige opdracht via Maandag® in zicht komt, gaan wij opnieuw in gesprek over jouw nieuwe opdracht. Wensen veranderen nu eenmaal, het is belangrijk voor ons om op de hoogte te zijn van jouw nieuwe ervaringen en ideeën.

Als volwaardig werkgever biedt Maandag® jou een passend maandsalaris aan, een reiskostenvergoeding, vakantiegeld, vakantiedagen, een ziekteregeling en meer.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs