Jeugdconsulent

Kirsten Bakker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kirsten Bakker
JUN 12
Noord-Holland Permanent HBO
12.07.2020 100541379
Solliciteren

Over de functie

Weet je nog dat wij de jeugd van tegenwoordig waren? Kan jij als Jeugdconsulent iets betekenen voor de jeugd van nu?


Jij bent de Jeugdconsulent die met toewijding zorgt dat jongeren en hun gezinnen de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. Door langs te gaan bij de gezinnen breng jij in kaart welke hulp zij nodig hebben. Kunnen zij hulp krijgen van hun sociale netwerk of hebben ze specialistische hulp nodig? Door jouw uitstekende gesprekstechnieken weet jij dit snel te achterhalen.


En verder...

  • Ben je als Jeugdconsulent procesregisseur en heb je nauw contact met de gezinnen
  • Houd je contact met externe samenwerkingspartners
  • Stel je indicaties, rapportages en beschikkingen op


Jij bent de Jeugdconsulent die met beide benen op de grond staat en die durft af te wijken van de wens van de gezinnen. Je kunt ze goed meenemen in jouw denkwijze en kunt helder en concreet communiceren. Door jouw kennis van de sociale kaart weet jij welke hulpverlening er ingeschakeld kan worden om gezinnen weer in hun eigen kracht te zetten. Jij hebt passie voor je werk als Jeugd consulent en haalt voldoening uit de resultaten die je gezamenlijk met de gezinnen behaald!

Functie eisen

  • Recente en relevante werkervaring in een soortgelijke functie binnen de gemeente
  • Ervaring met een regiehoudende functie
  • Minimaal afgeronde HBO opleiding (SPH, MWD, pedagogiek)
  • In het bezit van een SKJ-registratie

 

Wat bieden wij jou?

Een marktconform salaris volgens de betreffende cao (CAR-UWO).

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Samen met de onze Academy kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en worden er diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.


Is jouw interesse gewekt? Reageer dan direct! 

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij ons werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Kirsten Bakker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kirsten Bakker