Jeugdconsulent | Complexe casuïstiek

Esrah Jellema
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Esrah Jellema
JUN 17
Flevoland Permanent HBO
17.07.2020 100057975
Solliciteren

Over de functie

Geen dag is het zelfde in de rol van consulent jeugd! Jij bent onderdeel van het jeugdteam met de focus op complexe opvoed- en opgroeiproblematiek. Je gaat op bezoek bij gezinnen om de zorgbehoefte in kaart te brengen. Samen met het gezin stel je een maatwerk- en/of veiligheidsplan op. De veiligheid van de kinderen staat hierbij altijd centraal.


Allereerst onderzoek je of het eigen netwerk van het gezin kan worden ingeschakeld. Zo niet? Dan beoordeel je of de inzet van andere professionals of specialisten noodzakelijk is. Als consulent jeugd wil je de zelfredzaamheid van het gezin vergroten. Jouw uiteindelijk doel is om de regie terug in handen te geven van het gezin. Uiteraard heb je niet alleen contact met ouders en jeugdigen, maar ook met scholen en andere ketenpartners. Binnen dit team werk je integraal dat betekent dat je ook kijkt naar de participatiemogelijkheden van de hulpvrager.


Houd jij het hoofd koel en werk je integer? Als consulent ben je empathisch en durf je met jouw oplossingen af te wijken van de norm. Wil jij graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een gezin?

Functie eisen

Deze gemeente is op zoek naar een ervaren kracht voor minimaal 32 uur per week. Een gedreven consulent die kennis heeft van veiligheidszaken. Het team waarin je komt te werken is professioneel, stressbestendig en werkt als een eenheid. Je kunt integraal samenwerken en kunt goed plannen en coördineren.

Voldoe jij aan de volgende functie eisen?


  • Minimaal afgeronde HBO-opleiding
  • Je bent in het bezit van een SKJ-registratie of BIG registratie
  • Je hebt gemeentelijke werkervaring
  • Je hebt ervaring met Suite
  • Je hebt kennis en ervaring van de Jeugdwet

Over het bedrijf

De Maandag® staat bij ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag.

Vanuit Maandag® kunnen wij jouw zekerheid aanbieden met afwisseling. Zo profiteer je van een contract, maar werkt flexibel voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het voordeel hiervan is dat je sneller groeit. Daarnaast krijg je volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden en werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s van Maandag®.


  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Persoonlijke en professionele groei dankzij ons ruime aanbod aan trainingen
  • Cursussen voor het behalen van SKJ accreditatie punten
  • Een betrokken contactpersoon
  • Maandelijkse interactieve workshops vanuit Club Maandag®


Ben jij enthousiast over de functie van Jeugdconsulent of wil je graag nog meer informatie? Dat kan altijd! Ik ontvang graag een persoonlijke motivatie waarin je de competenties toelicht.


Bel me gerust op 06 – 12 98 63 71 of stuur een e-mail naar esrah.jellema@maandag.nl.

Ik maak graag kennis met je.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Esrah Jellema
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Esrah Jellema