Jeugdbeschermer

Hedwig Veldkamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Hedwig Veldkamp
JUN 18
Groningen Tijdelijk HBO
18.07.2020 100542737
Solliciteren

Over de functie

Maandag® is per direct op zoek naar een Jeugdbeschermer voor 32-36 uur in de regio Groningen. Als jeugdbeschermer onderzoek jij welke mogelijkheden er zijn in de omgeving om de situatie voor een kind te verbeteren. Het is belangrijk dat je op treedt als regisseur die denkt in oplossingen de regie steviger in handen te krijgen voor gezinnen. Kinderen kunnen in aanraking zijn geweest met justitie. Het is aan jou om dit gedrag zo goed mogelijk te doorgronden en de cliënt de ondersteuning te geven die hij nodig heeft.


Jij helpt de cliënt door onder andere het maken van veiligheidsafspraken, het rapporteren van ontwikkeling, anticipatie op ad-hoc situaties en het organiseren van overlegvormen waar het kind bij aanwezig zal zijn.


Wat biedt Maandag® jou?

  • Wij bieden een marktconform salaris volgens de geldende cao: je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
  • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer;
  • Via Maandag® kun je gratis gebruik maken van de Maandag® Academy. Waar je diverse cursussen en trainingen kunt volgen;
  • Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter;
  • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding in bv. Pedagogiek, MWD, SPH, Social Work, Social Studies
  • of afgeronde WO opleiding in bv. (Ortho)pedagogiek of psychologie
  • Minimaal 3 jaar ervaring als Jeugdbeschermer
  • In het bezit van rijbewijs B (pré)
  • SKJ of BIG geregistreerd

Over het bedrijf

Als professional bij Maandag® kom je bij ons in dienst en draait het om werkgeluk. Wij willen dat je jezelf kunt zijn en voldoende uitdaging ervaart in je werk. Zo krijg je bijvoorbeeld de mogelijkheid om uiteenlopende trainingen te volgen in onze Academy waarmee je je persoonlijke vaardigheden en vakkennis kunt vergroten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om goede relaties met onze professionals te hebben. De Accountmanager en Recruiter staan voor je klaar en fungeren als jouw persoonlijke coach. Tijdens je opdrachten zullen zij klaarstaan voor vragen en altijd contact houden. Doordat je bij Maandag® in dienst bent heb je de zekerheid van een inkomen en zorgen wij voor de ideale opdrachtgever.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Hedwig Veldkamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Hedwig Veldkamp