Jeugdbeschermer

Dorien Evenblij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dorien Evenblij
JUL 03
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
02.08.2020 100047381
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in regio Eindhoven zoek ik gemotiveerde jeugdwerkers die klaar zijn voor hun volgende uitdaging! Jij bent een integere jeugdwerker die overzicht weet te behouden, de snelheid van het werk aankan en flexibel inzetbaar is.

Jij zorgt als jeugdbeschermer ervoor dat het gezin de ondersteuning krijgt die nodig is. Jij bent de regiehouder, maakt een plan van aanpak voor het gezin en kijkt met een realistische doch optimistisch blik naar oplossingen. Je stelt prioriteiten: hoe en wanneer plan je wat, met welk doen plan je en vooral wat is voor het kind belangrijk? Je werkt met multi-probleem gezinnen dus kan hierin duidelijkheid bieden en grenzen van het kind en van jezelf bewaken.


Functie eisen

  • Jij hebt een HBO opleiding afgerond
  • Jij hebt een SKJ registratie (VERPLICHT)
  • Jij hebt relevante werkervaring in de ambulante jeugdhulp of het sociaal domein
  • Jij bent flexibel inzetbaar
  • Jij bent communicatief sterk en kan tegen weerstand


Over het bedrijf

Als jeugdbeschermer ben je bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. Ben jij geïnteresseerd in werken in vast dienstverband, dan kunnen wij jou daarbij helpen. Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit bij jou opleiding en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Vakantiedagen, vakantiegeld en een pensioenregeling behoren ook tot de voorwaarden. Via de Maandag® Academy krijg je ook ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Dorien Evenblij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dorien Evenblij