Indicatiesteller Jeugd

Jeroen van der Meulen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jeroen van der Meulen
FEB 17
Flevoland Tijdelijk HBO
17.07.2020 100006045
Solliciteren

Over de functie

Sta jij als zelfstandig Indicatiesteller Jeugd ook graag met de voeten in klei en ben jij in staat zelfredzaamheid te stimuleren? Dan is Maandag® Leeuwarden op zoek naar jou!

Heb jij inzicht in alle levensdomeinen zoals wonen, welzijn, zorg, inkomen en leefbaarheid? Maandag® Leeuwarden is op zoek naar een Indicatiesteller Jeugd die onderdeel uitmaakt van een gebiedsteam die vanuit verschillende disciplines werkt in het sociale domein. Je bent alsIndicatiesteller Jeugd zichtbaar aanwezig in de buurt en zoekt aansluiting bij de gemeenschap.

De vraag achter de vraag achterhalen is voor jou een tweede natuur en dit doe je doormiddel van persoonlijk of telefonisch contact, kunnen communiceren op verschillende niveaus is hierin dan ook zeker nodig. Samen kijk je met de cliënt naar de problemen en gaat op zoek naar een passende oplossing. Dat die outside of the box, maar binnen de kaders passen. Als een echte netwerker heb je contact met verschillende organisaties zodat je in staat bent een gezamenlijke en individuele aanpak te realiseren. Samen bouw je aan een frisse Maandag!

Functie eisen

Natuurlijk hebben we vanuit onze kant ook enkele eisen:

  • Een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur Sociaal Pedagogisch Hulpverlening of Maatschappelijk Werk en Dienstverlening)
  • Minimaal een jaar ervaring met het stellen van indicaties en/of het voeren van keukentafelgesprekken
  • Een SKJ registratie (let op: dit is een vereiste!)
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Je bent vastberaden, conceptueel en je hebt zin in een nieuwe Maandag!

Over het bedrijf

De Maandag® staat bij ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag.

Vanuit maandag® kunnen wij jouw zekerheid aanbieden met afwisseling. Zo profiteer je van een contract, maar werkt flexibel voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het voordeel hiervan is dat je sneller groeit. Daarnaast krijg je volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden en werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s van Maandag®.


Wij bieden:

  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Persoonlijke en professionele groei dankzij ons ruime aanbod aan trainingen
  • Een betrokken contactpersoon
  • Maandelijkse interactieve workshops vanuit Club Maandag®


Waar wij bij Maandag® het meest waarde aan hechten: op zoek naar een opdracht die bij jou past!


Ben jij enthousiast over de functie van beleidsmedewerker onderwijs of wil je graag nog meer informatie? Dat kan altijd! Bel me gerust op 06 – 12 98 63 71 of stuur een e-mail naar esrah.jellema@maandag.nl.

Ik maak graag kennis met je.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jeroen van der Meulen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jeroen van der Meulen