Zoeken

Jeugdzorg
filters wissen
51

vacatures GZ-psycholoog of Orthopedagoog generalist jeugdzorg

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures GZ-psycholoog of Orthopedagoog generalist jeugdzorg

Bekijk de vacature als GZ-psycholoog of Orthopedagoog generalist in de jeugdzorg. Bij Maandag® zoeken we in het hele land zorgprofessionals met een BIG-registratie als GZ-psycholoog of SKJ-registratie als Orthopedagoog Generalist. Ook als je nog een half jaar te gaan hebt tot het behalen van je diploma komen we graag met je in gesprek!

Als GZ Psycholoog of Orthopedagoog generalist kun je werken in de ambulante jeugdzorg, open woongroepen of ongedwongen jeugdzorg. Binnen je functie werk je zeer systemisch. Zo voer je (psycho)diagnostiek onderzoek uit en stel je rapportages op. Ook hoort het uitvoeren van individuele behandelingen bij kinderen en jongeren met diverse problematiek tot je hoofdtaken. Denk hierbij kinderen en jongeren met angst- en stemmingsstoornissen, trauma en emotieregulatie.

Bij Maandag® bieden we je als GZ Psycholoog of Orthopedagoog generalist de kans om bij verschillende opdrachtgevers ervaring en kennis op te doen. Zo kun jij als zorgprofessional ontdekken en doen waar je hart en talenten liggen. Passende vacature als GZ Psycholoog of Orthopedagoog generalist gevonden? We gaan graag samen met jou op zoek naar je werkgeluk!