GZ-psycholoog-orthopedagoog-generalist vacatures

Bekijk de vacature als GZ-psycholoog of Orthopedagoog generalist in de jeugdzorg. Bij Maandag® zoeken we in het hele land zorgprofessionals met een BIG-registratie als GZ-psycholoog of SKJ-registratie als Orthopedagoog Generalist. Ook als je nog een half jaar te gaan hebt tot het behalen van je diploma komen we graag met je in gesprek!

Als GZ Psycholoog of Orthopedagoog generalist kun je werken in de ambulante jeugdzorg, open woongroepen of ongedwongen jeugdzorg. Binnen je functie werk je zeer systemisch. Zo voer je (psycho)diagnostiek onderzoek uit en stel je rapportages op. Ook hoort het uitvoeren van individuele behandelingen bij kinderen en jongeren met diverse problematiek tot je hoofdtaken. Denk hierbij kinderen en jongeren met angst- en stemmingsstoornissen, trauma en emotieregulatie.

Bij Maandag® bieden we je als GZ Psycholoog of Orthopedagoog generalist de kans om bij verschillende opdrachtgevers ervaring en kennis op te doen. Zo kun jij als zorgprofessional ontdekken en doen waar je hart en talenten liggen. Passende vacature als GZ Psycholoog of Orthopedagoog generalist gevonden? We gaan graag samen met jou op zoek naar je werkgeluk!  

gz-psycholoog-orthopedagoog-generalist vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

443 gevonden resultaten

None