Gezinshulpverlener

Over de functie

Als Gezinshulpverlener bij onze opdrachtgever in Lelystad werk jij in een dynamisch werkveld dat constant in ontwikkeling is. Je werkt in een team welke bestaat uit jeugdhulpverleners, gezinscoaches en gedragswetenschappers. Samen ben je bezig met het verkorten van verblijf, (complexe) echtscheidingen, spoedhulp, onderwijs en zorg. Daarbij staan kinderen en jongeren centraal om er zo voor te zorgen dat zij een optimale kans krijgen om gezond en veilig op te groeien in het gezin.


Een dag als gezinshulpverlener

Jij start jouw dag met een kop koffie en ziet dat er een nieuwe aanmelding binnen is gekomen. Je stapt de auto in om op huisbezoek te gaan bij het desbetreffende gezin om over de situatie in gesprek te gaan en een plan op te stellen. Daarbij motiveer jij het gezin om zelf de problemen aan te pakken. Dat hoeven ze niet alleen te doen, jij checkt namelijk of er mensen in hun omgeving zijn die hen kan ondersteunen. Mocht er andere of speciale hulp nodig zijn, dan stem jij dit af samen met het gezin. In dat geval blijf jij de vaste contactpersoon en ben jij de casusregiehouder, oftewel casemanager.


De organisatie kent drie rollen; de aannemer en de regisseur. Jij hebt de focus op één van deze rollen en kan ze ook alle drie toepassen. Bij iedere caseload heb jij de regie. Dat houdt in dat je kijkt waar je ruimte voor hebt, waar je energie van krijgt en wat je kan afronden.


Wie ben jij?

Jij bent zelfstandig, hebt een goede zelfreflectie en het vermogen om jouw grenzen aan te geven. Je hebt de mogelijkheid om buiten de gebaande paden te denken en vorm te geven aan de transitie in jeugdzorg. 

Functie eisen

  • Jij bent in het bezit van een diploma in de richting van social work, SPH of MWD;
  • Je bent SKJ geregistreerd;
  • Je bent 32 tot 36 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt een rijbewijs en een auto tot jouw beschikking;
  • Je bent per direct beschikbaar.

Over het bedrijf

Een detacheringscontract bij Maandag® biedt jou de mogelijkheid om met verschillende doelgroepen te werken. Heb jij affiniteit met Basis-GGZ, specialistische GGZ, jeugd- of ouderenzorg of forensische-, verslavings- of gehandicaptenzorg? Dan zit je bij Maandag® goed! Wij bieden mogelijkheden te werken met diverse doelgroepen en werkplekken.


Daarnaast zal Maandag® jou altijd stimuleren of faciliteren door verschillende cursussen of trainingen aan te bieden. Met behulp van de Maandag® Academy kan je werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Annelie Oosterwechel

Annelie Oosterwechel

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs