Gezinscoach

Susanne de Bock
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Susanne de Bock
JUN 09
Noord-Holland Tijdelijk HBO
09.07.2020 105393286
Solliciteren

Over de functie

Geloof jij dat ieder mens een nieuwe kans verdient? Wellicht is deze functie dan iets voor jou!


Voor een opdrachtgever regio Haarlem zoeken wij een vasthoudende gezinscoach die mee wil bouwen aan goede zorg voor gezinnen. 

Als gezinscoach motiveer en stimuleer je het gezin zodat zij in de toekomst weer zelfstandig verder kunnen gaan. Zij richten zich tijdens deze begeleiding op 10 aandachtsgebieden zoals de ontwikkeling van het kind, zelfzorg, financiën en netwerkbegeleiding. Ook help je het gezin sociale vaardigheden te ontwikkelen om contacten te kunnen leggen en om deze te onderhouden. Daarnaast kun je worden ingezet als jeugdcoach of casusregisseur.

Je werkt hierbij nauw samen met het professionele en informele netwerk om de problematiek in kaart te brengen en neemt de regie, indien nodig, in eigen handen. In de gezinnen ben je primair gericht op het creëren van veiligheid voor de kinderen en zorg je voor een veilig opvoedingsklimaat. 


Functie eisen

• Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting MWD

• Jij hebt een SKJ-registratie (verplicht)

• Bent bekend in Haarlem

• Ervaring met multi-probleem gezinnen is een pre

• Vaker gewerkt in een multidisciplinair team, bij voorkeur een eindverantwoordelijke rol

• Je beschikt over een rijbewijs en eigen auto

• Je hebt een christelijke levensovertuiging


Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO, reiskostenvergoeding van 0.19 cent per kilometer. Een academy waar je diverse cursussen en trainingen kunt volgen, persoonlijke begeleiding door je recruiter en accountmanager en nog veel meer. 


Lijkt werken als gezinscoach je leuk maar twijfel je of dit de juiste functie voor jou is? Aarzel niet om contact met me op te nemen en samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden!


susanne.debock@maandag.nl

0612427656


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Susanne de Bock
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Susanne de Bock