Gedragswetenschapper Jeugdzorg

Over de functie

Voor een groot orthopedagogisch behandelcentrum voor jongeren zijn wij per direct op zoek naar een orthopedagoog of psycholoog. Jouw kerntaak is gericht om op sociaal wetenschappelijk, verantwoorde wijze te komen tot diagnose, ondersteuning, begeleiding en behandeling van jongeren. Je zult samenwerken met de Manager Zorg en begeleiders aan het vormgeven van de behandelcontext. Jij voert de regie over het behandelplan van de jongere.


De jongeren die je behandelt zijn jongeren met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen. Vanuit rust en veiligheid wordt er met jongeren en ouders toegewerkt naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan.


Wil jij samen met een multidisciplinair team werken? Heb jij kennis van relevante behandelmethoden? Ben jij daadkrachtig, resultaatgericht en wil jij een team coachen? Dan is dit wellicht de vacature voor jou! 

Functie eisen

  • Afgestudeerd WO Orthopedagogiek of Psychologie
  • Ervaring met jeugd en het liefst op behandelgroepen
  • Doortastend, daadkrachtig en resultaatgericht

Over het bedrijf

Deze organisatie is een groot landelijke orthopedagogisch behandelcentrum voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen. Vanuit de rust en veiligheid van een zorgvuldig vormgegeven behandelcontext, wordt met jongeren en ouders toegewerkt naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan in de regio van herkomst of regio van toekomst.


Zij zijn een lerende organisatie, die oog heeft voor de professional die zich inhoudelijk wil ontwikkelen ten behoeve van de mens met intensieve hulpvragen. Daarom faciliteren we het lerend vermogen en de inhoudelijke gedrevenheid van professionals.


Een detacheringscontract bij Maandag® biedt jou de mogelijkheid om jouw expertise bij diverse organisaties in te zetten en uit te breiden. Als orthopedagoog is het mogelijk om de voordelen van een vaste werkgever te combineren met de voordelen van flexibel werken.


Meer affiniteit met Basis-GGZ, specialistische GGZ, ouderenzorg of forensische-, verslavings- of gehandicaptenzorg of een combinatie van hiervan? Dan zit je bij Maandag® ook goed! Wij bieden mogelijkheden te werken met diverse doelgroepen en werkplekken. Daarnaast zal Maandag® jou altijd stimuleren of faciliteren door verschillende cursussen of trainingen aan te bieden.


Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct of neem contact met mij op voor meer informatie. Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Rosalie Pol

Rosalie Pol

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs