Gedragswetenschapper jeugdzorg Flevoland

Over de functie

Voor een jeugdzorgorganisatie in Flevoland zijn wij per direct op zoek naar een proactieve, ambitieuze gedragswetenschapper. Wil jij in een organisatie werken waarin veel kennis en expertise is voor de meest complexe kinderen/jongeren en hun systeem?

Jij zult samen met een leidinggevende verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van zorg en behandeling aan enkele groepen kinderen en jongeren. Het betreft een 24-uurs behandelverblijf waarin jij middels duaal leiderschap samen met een leidinggeven sturen geeft aan het team. Je geeft sturing aan behandelprocessen, je bewaakt kwaliteit en inhoud van de zorg. Je hebt een belangrijk aandeel in de ontwikkeling van het behandelbeleid en de deskundigheidsbevordering van onze medewerkers. Daarnaast observeer je gedrag van de jongere en biedt ondersteuning aan de evaluatie en bijstelling daarvan. Je dient bereid te zijn om maandelijks enkele avonden of een weekenddag bereikbaarheidsdienst te hebben voor de 24-uurs groepen zodat je vragen kunt verantwoordelijk van pedagogisch medewerkers.

Wil jij met het huidige, hechte team je verder ontwikkelen binnen de jeugdzorg? Heb jij lef en durf je de leiding te nemen? Wil jij samenwerken in een multidisciplinair team? En vind je het leuk om de puzzel te leggen om het probleemgedrag te verklaren en aan de pakken? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven!

Functie eisen

  • Afgeronde WO opleiding orthopedagogiek of psychologie
  • Werkervaring als gedragswetenschapper in de jeugdzorg
  • SKJ registratie

Over het bedrijf

Als professional bij Maandag® kom je bij ons in dienst en draait het om werkgeluk. Wij willen dat je jezelf kunt zijn en voldoende uitdaging ervaart in je werk. Zo krijg je bijvoorbeeld de mogelijkheid om uiteenlopende trainingen te volgen in onze Academy waarmee je je persoonlijke vaardigheden en vakkennis kunt vergroten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om goede relaties met onze professionals te hebben. De Accountmanager en Recruiter staan voor je klaar en fungeren als jouw persoonlijke coach. Tijdens je opdrachten zullen zij klaarstaan voor vragen en altijd contact houden. Doordat je bij Maandag® in dienst bent heb je de zekerheid van een inkomen en zorgen wij voor de ideale opdrachtgever.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Rosalie Pol

Rosalie Pol

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs