Zoeken

Jeugdzorg
filters wissen
05

vacatures ambulant begeleider

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures ambulant begeleider

Vind online de vacature als ambulant begeleider in de jeugdzorg. Bij Maandag® zijn we regelmatig en in het hele land op zoek naar zorgprofessionals met relevante afgeronde hbo-opleiding, zoals social work of SPH. Bekijk onze vacatures als ambulant begeleider B, C en D!

Het is jouw taak als ambulant begeleider in de jeugdzorg om de zelfredzaamheid van cliënten te vergroten en hierbij risico’s op te sporen en terug te dringen. Dit doe jij door het opstellen, uitvoeren en coördineren van het ondersteuningsplan Je focust je hierbij op de eigen kracht van cliënten en de oplossingen, niet op problemen.
Als ambulant begeleider bezoek je jeugdigen in hun thuissituatie of op school/werk. Je werkt samen in een divers team met verschillende specialisaties. Dit zorgt voor een uitdagende en lerende omgeving. Bovendien krijg je bij Maandag® de kans om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan.

Herken jij jezelf in het profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Bekijk dan zeker onze vacatures als ambulant begeleider in de jeugdzorg en solliciteer meteen!