Ambulant Begeleider vacatures

Vind online de vacature als ambulant begeleider in de jeugdzorg. Bij Maandag® zijn we regelmatig en in het hele land op zoek naar zorgprofessionals met relevante afgeronde hbo-opleiding, zoals social work of SPH. Bekijk onze vacatures als ambulant begeleider B, C en D!

Het is jouw taak als ambulant begeleider in de jeugdzorg om de zelfredzaamheid van cliënten te vergroten en hierbij risico’s op te sporen en terug te dringen. Dit doe jij door het opstellen, uitvoeren en coördineren van het ondersteuningsplan Je focust je hierbij op de eigen kracht van cliënten en de oplossingen, niet op problemen.
Als ambulant begeleider bezoek je jeugdigen in hun thuissituatie of op school/werk. Je werkt samen in een divers team met verschillende specialisaties. Dit zorgt voor een uitdagende en lerende omgeving. Bovendien krijg je bij Maandag® de kans om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan.

Herken jij jezelf in het profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Bekijk dan zeker onze vacatures als ambulant begeleider in de jeugdzorg en solliciteer meteen!

ambulant-begeleider vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

476 gevonden resultaten

None