Verpleegkundig specialist Ouderenzorg

Nicky den Breejen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicky den Breejen
MEI 14
Gelderland Permanent HBO
13.06.2020 100285351
Solliciteren

Over de functie

De combinatie van verpleegkundige en medische taken, dat spreekt jou aan!


Als verpleegkundig specialist ben jij samen met de arts verantwoordelijk voor de medische zorg en behandelingen op de afdeling. Jij bent de verpleegkundig specialist ouderenzorg die een aanvulling is op de medisch zorg omdat jij zowel medische als verpleegkundige kennis en ervaring in huis hebt. Hierdoor kan jij deze informatie gemakkelijk samen voegen. Het is jouw missie om de best mogelijke zorg en behandelingen te geven aan de cliënten.


Bij klachten van cliënten doe jij de eerste diagnostiek. Je gaat het gesprek aan en voert eventueel een lichamelijk onderzoek uit. Aan de hand hiervan spreek jij een beleid af. Bij al jouw werkzaamheden werkt jij als de verpleegkundig specialist nauw samen met de arts en overlegt zij zo nodig over het in te zetten beleid. Daarnaast is er regelmatig contact met de ergotherapeut, fysiotherapeut, psycholoog, diëtiste, gespecialiseerd verpleegkundige en de logopedist.


Ben jij de verpleegkundig specialist ouderenzorg die wij zoeken? Reageer direct via de button of stuur mij een mail: nicky.denbreejen@maandag.nl . Even bellen voor meer informatie? 06 13 18 16 57

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding Master Advanced Nursing Practice
  • Je bent BIG geregistreerd als verpleegkundig specialist intensieve / chronische zorg of geestelijke gezondheidszorg.
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Je krijgt bij Maandag® een te gekke baan zoals je die nog niet eerder hebt gehad! We bieden een goed salaris en (secundaire) arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Werken voor Maandag® geeft jou flexibele zekerheid. Niet alleen op het gebied van salaris maar ook qua werk. Wij bieden jou:

  • Salaris conform CAO
  • Recht op verlof, vakantiegeld, pensioensopbouw
  • Eindeloze ontwikkelingsmogelijkheden via onze eigen Academy
Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nicky den Breejen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicky den Breejen