Coördinerend Verpleegkundige in de Gehandicaptenzorg

Roel Verheggen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Roel Verheggen
MEI 11
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
10.06.2020 100546835
Solliciteren

Over de functie

Voor een grote opdrachtgever ben ik op zoek naar meerdere Coördinerende Verpleegkundigen die ervaren zijn in het leidinggeven aan teams en collega’s. Jij maakt het verschil doordat je als leidinggevende nabijheid biedt voor zowel je collega’s als je cliënten.


Dit alles gebeurt via de Visie en Methode van Triple-C. Deze methodiek is er op gericht om mensen met een (verstandelijke) beperking en gedragsproblemen het gewone leven te laten ervaren. De Triple-C methode staat voor Cliënt, Coach en Competentie en richt zich op een unieke manier van begeleiden en behandelen van mensen met een beperking.


Je komt te werken op een locatie waar mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag wonen. Jouw taak als Coördinerend Verpleegkundige is jouw collega’s te coachen en aan te sturen in de dagelijkse zorgtaken voor jullie cliënten. Naast dat je mee werkt in de zorgverlening, en daarmee het persoonlijke contact met de cliënt waarborgt, stuur je jouw team medewerkers in het primair proces hiërarchisch aan.

Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van het operationeel teambeleid en bewaakt het team- (en locatie)budget. Je ontvangt leiding van de zorgmanager, je werkt nauw samen met de gedragsdeskundige en je maakt deel uit van overlegstructuren en besluitvormingsprocessen. Je biedt met name zorginhoudelijke coaching door samen met je collega’s te werken in de zorg en samen verantwoordelijkheid te zijn voor de zorg- en dienstverlening.


Je bent verantwoordelijk voor het jaarplan en de begroting. In je coachende rol richt je je op het versterken van de relatie en competentieontwikkeling zowel bij cliënten als bij medewerkers.


Waar kom je te werken?

Op het terrein in Den Haag zijn behandelcentra, een activiteitencentrum en een zwembad aanwezig. Het nabijgelegen strand, het Westduinpark en park Ockenburgh maken dat deze locatie voor bewoners een fijne plek is om te leven. Voor medewerkers geldt ook dat dit een aantrekkelijke werkomgeving is omdat je de mogelijkheid hebt om in je pauze even naar de boulevard te wandelen of na het werk kunt uitwaaien op het strand.Functie eisen

Wat vragen wij?

Als Coördinerend Verpleegkundige vertaal je de zorgvisie van de locatie naar de begeleiding van de cliënten. Om de inhoud van het werk vorm te geven en de teamresultaten te behalen, is het belangrijk dat je sterk bent in het maken van afspraken en plannen. Je bent veranderingsbereid en bekijkt doorlopend de mogelijkheid om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Om het team in staat te stellen om regie op het eigen werk uit te voeren, kun je schakelen tussen diverse interventiestijlen, zoals begeleiden en sturen.


Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde HBO opleiding zoals HBO Verpleegkunde of een vergelijkbare studie aangevuld met een Agogische HBO opleiding.
  • Ervaring met de cliëntdoelgroep verstandelijk beperkt (VG) en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) is vereist.
  • Ben je bekend met de methodiek Triple-C en/of bereid je hier verder in te scholen.


Vink jij deze hokjes aan? Dan heb ik voor jou een leuke baan met uitstekende voorwaarden en doorgroeimogelijkheden!

Over het bedrijf

Wat bieden wij:

  • Je gehele loopbaan word je begeleid
  • Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen;
  • Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je werken bij verschillende opdrachtgevers;
  • Een prettig en passend salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
  • Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer;
  • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Ben jij op zoek naar uitdaging, afwisseling én financiële zekerheid? En ben je enthousiast geworden? Druk dan op onderstaande button of bel naar 06 83038215Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Roel Verheggen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Roel Verheggen