Verzorgende IG

Andrea Odeurs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Odeurs
MEI 08
Limburg Tijdelijk MBO
07.06.2020 100540391
Solliciteren

Over de functie

Tijdens COVID-19 hou jij het hoofd koel.


Jij gaat zoals altijd hard aan het werk. Altijd een beetje extra, zodat je samen met je collega's de zorg nog beter kan verlenen. Je streven? Zorgen voor een betekenisvolle dag voor de cliënt. Laten we samen gaan kijken waar je het beste dit kan bereiken. Waar zou jij dat willen doen? In de VVT, gehandicaptenzorg of GGZ? Ik ben nieuwsgierig naar je wensen, je dromen en denk graag met je mee.


Zie jij jezelf dit doen? Ben jij stressbestendig en wil jij elke dag met plezier naar je werk? Dan vertel ik je graag wat Maandag® voor jou kan zijn. Daar gaat het om bij Maandag®: onze professional staat op 1! Jouw expertise en werkzaamheden worden enorm gewaardeerd. Als de beste opdrachtgever met jou het gesprek wilt aangaan, dan gaat onze zorg accountmanager met jou mee solliciteren. Wij zullen jou begeleiden, zodat jij fris en vol energie deze sollicitatie ingaat. Maar daar houden we natuurlijk niet op. Je krijgt een mooi salaris, mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen bij onze Maandag® Academy en is onze accountmanager betrokken bij jou op de werkvloer. Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt en denken graag met je mee.

 

Wil jij aan de slag bij op het gebied van Zorg & Welzijn? Of wil je graag meer informatie inwinnen over Maandag® en wat ik voor jou kan betekenen?

 

Bel of mail mij dan gerust op:

06 82 14 59 03

e  andrea.odeurs@maandag.nl

Functie eisen

  • diploma Verzorgende IG
  • Liefde voor het vak
  • Bereidt om wisselende diensten te werken

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Andrea Odeurs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Odeurs