Verzorgende IG intramuraal

Nicky den Breejen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicky den Breejen
JUN 15
Gelderland Permanent MBO
15.07.2020 100288262
Solliciteren

Over de functie

'Tijd en persoonlijke aandacht voor de bewoners, dat wil jij geven als Verzorgende IG'


Je observeert, signaleert en verleent zorg op lichamelijk, geestelijk en sociaal vlak. Je levert zorg uit het zorgplan en bewaakt mede de opgestelde doelen. Je werkt samen in een team met verpleegkundigen, verzorgenden en woonbegeleiders.


Een luisterend oor bieden en lekker kletsen met de bewoners. Naast Verzorgende IG ben jij een buddy, sparringpartner, adviseur of gebruik jij jouw olifantengeheugen waarin je kleine maar belangrijke details uit het leven van de patiënt onthoudt, en hier op zijn tijd naar vraagt.  

De Verzorgende IG die ik zoek maakt het verschil voor de cliënten. De bewoners wachten op jou omdat jij hun dag altijd weer gezelliger maakt. Je zet jouw olifantengeheugen in omdat de persoonlijke situatie van de cliënt er voor jou toe doet!

Bij Maandag® kan je werken met verschillende doelgroepen, namelijk: Somatiek, Psychogeriatrie, Revalidatiezorg óf een combinatie. Met welke doelgroep(en) wil jij het liefst werken als Verzorgende IG in een intramurale setting? Laat het mij weten door middel van een reactie op deze vacature!


Zelfstandig werken met een super gezellig team om je heen. Daar wordt jij als Verzorgende IG in een intramurale setting vrolijk van. Vroeg uit je bed of een late dienst. Voor jou is het allemaal één pot nat. Jij bent flexibel en steek graag je handen uit de mouwen steekt voor de bewoners.


Terwijl jij zorgt voor de bewoners ,zorgen wij goed voor jou door:

  • Onze Maandag® Academy, waar jij eindeloos kan werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling door het volgen van cursussen en trainingen. Denk hierbij aan scholingsdagen voor je verpleegtechnische handelingen of een dagcursus palliatieve zorg.
  • Club Maandag® ,dit zijn bijeenkomsten en evenementen die zijn gericht op het vergroten van jouw werkgeluk en persoonlijke groei. Kom in contact met je andere Maandag® collega’s op deze evenementen!
  • Flexibele zekerheid
  • Regie over je eigen carrière in de zorg
  • Een uitstekend salaris
  • Reiskostenvergoeding


Heb je er al zin in na het lezen van deze vacature? Neem dan contact op mij op door middel van onderstaand formulier. Liever even bellen? Neem dan contact op via 06 13 18 16 57


Functie eisen

  • Een afgeronde diploma verzorgende IG


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nicky den Breejen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicky den Breejen