Verzorgende IG in de wijk (regio Gennep/Boxmeer/Cuijk)

Andrea Heuvelman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Heuvelman
MEI 08
Gelderland Permanent MBO
07.06.2020 102603210
Solliciteren

Over de functie

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG in de wijk verricht je de verzorgende, verpleegtechnische en begeleidende taken die de cliënt nodig heeft thuis. Je kunt daarnaast aan de slag met een specifiek aandachtsveld die jou interesseert. Denk aan ADL, fysieke belasting of bepaalde organisatorische taken.


In de wijk kom jij als verzorgende IG van alles tegen! Naast het feit dat je bij ouderen over de vloer komt, moet je bijvoorbeeld ook jongeren vanuit de GGZ begeleiden met hun medicatie. De focus van de doelgroep ligt op de langere termijn.


Waar ga je werken?

Het team bestaat uit 2 wijkverpleegkundigen die de zorg coördineren en een kleine groep gezellige collega’s aan wie je jij je kunt optrekken. Als verzorgende IG in de wijk krijg je de mogelijkheid om bij te scholen. Denk bijvoorbeeld aan het bevoegd en bekwaam worden voor handelingen of het leren omgaan met bepaalde nieuwe taken.


De organisatie vindt het belangrijk om jou goed te leren kennen. Ze hechten waarde aan jou als professional én als persoon. Hierom organiseert de organisatie een introductietraject met informatie, faciliteiten, begeleiding en persoonlijke aandacht. Zo leer je stapsgewijs alles en iedereen kennen.

Daarnaast kun je vanuit Maandag de zelfde persoonlijke aandacht en begeleiding verwachten. Dit allemaal zodat jij straks een leuke tijd tegemoet gaat!


Wie ben jij?

Jij bent een Verzorgende IG die woonachtig is in de regio van Gennep/Boxmeer/Cuijk. Je vindt het leuk om met diverse doelgroepen te werken en beschikt over inlevingsvermogen, hulpvaardigheid en het kunnen stimuleren en motiveren van de cliënten. Je vindt het leuk om een nieuwe uitdaging aan te gaan en om te leren. 

Functie eisen

  • Je hebt een diploma Verzorgende IG
  • Je vindt het leuk om met verschillende doelgroepen te werken

Een klein, gezellig team spreekt je aan

  • Je kunt je inleven in verschillende doelgroepen 

Over het bedrijf

Waarom werken bij Maandag?

  • Salaris conform cao
  • Eén contract, één aanspreekpunt
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende banen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Neem een kijkje in de keuken bij verschillende zorginstellingen en groei door!

Lijkt het jou leuk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen? Ik kom graag met je in contact! andrea.heuvelman@maandag.nl of 0630557514


Let op: Je kan bij Maandag® aan de slag als Verzorgende IG, Verpleegkundige niveau 4 en Verpleegkundige niveau 5/6. We zijn over het hele land actief!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Andrea Heuvelman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Heuvelman