Verzorgende IG Corona Afdeling

Ivar Jole
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ivar Jole
MEI 07
Limburg Permanent MBO
06.06.2020 100546425
Solliciteren

Over de functie

Het corona virus houdt ons land in de greep. Maar als Verzorgende IG laat jij je niet zomaar uit het veld slaan! In deze bizarre tijd waarin bijna alles tot stilstand komt, blijft in ieder geval één rad hard draaien: de zorg!


Waar ga je werken?

Vanuit Maandag® Maastricht hebben wij contacten met verschillende zorginstellingen door heel Limburg. Om de belasting op de ziekenhuizen en andere zorginstelling te ontlasten is een van onze opdrachtgevers bezig met het opzetten van een nieuwe poli. Hier worden coronapatiënten met een licht zorgbehoefte ondergebracht. Dit zijn patiënten die na een verblijf in het ziekenhuis nog niet naar huis kunnen of patiënten die te ziek zijn om thuis te kunnen blijven. De doelgroep is divers; zowel somatische- als psychogeriatrische en palliatieve zorg wordt geboden. Een zeer uitdagende en serieuze omgeving waar je letterlijk van levensbelang bent. Zeker geen makkelijke functie maar gelukkig sta jij stevig in je schoenen!


Wat ga je doen?

Je werkt in ervaren en ambitieuze teams met professionals van alle niveaus. De Arts, Helpende, Verzorgende IG en Verpleegkundige werken nauw samen om patiënten zo goed mogelijk te verzorgen. Er wordt dan ook van je verwacht dat je met beide benen op de grond staat en je gemakkelijk hoofd- en bijzaken van elkaar kunt onderscheiden. Je bent ambitieus en hebt doorzettingsvermogen. Verder ben je communicatief vaardig en kun je zowel zelfstandig als in teams werken.


Wat bieden wij?

  • Een warm welkom bij Maandag® met de beste persoonlijke begeleiding van jouw Recruiter en Accountmanager;
  • Duurzame en langdurige opdrachten waarbij rekening wordt gehouden met jouw expertise;
  • Een mooi, marktconform salaris met gunstige ORT;
  • Opleidingsmogelijkheden en vakinhoudelijke trainingen via onze eigen Maandag® Academy;
  • Uiteraard worden jouw reis- en onkosten vergoed;


Dit is het moment om te laten zien wat je waard bent, je bent hard nodig!


Bel mij ter kennismaking, bij interesse of bij vragen op 06-82957086 of stuur een mailtje naar ivar.jole@maandag.nl

Functie eisen

  • Je wilt een bijdrage leveren aan de strijd tegen het corona virus;
  • Je bent per direct (of binnenkort) inzetbaar voor minimaal 16 uur per week, bij voorkeur meer;
  • Je hebt een diploma als Verzorgende IG (Niveau 3);
  • Je bent gezond (geen luchtwegklachten of medische aandoeningen die jouw risico vergroten);
  • Je hebt relevante ervaring als Verzorgende IG;

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen in heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ivar Jole
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ivar Jole