Vertrouwensarts

Over de functie

Het is weer raak vanavond. Uit het huis van de buren klinkt geschreeuw, er wordt met deuren geslagen en je hoort het buurmeisje huilen. De spanningen nemen toe, helemaal nu iedereen de komende weken weer thuis komt te zitten. De situatie is al weken ondragelijk en met de nieuwe lockdown is het moment nu echt aangebroken; Tijd voor professionele hulp!

Kindermishandeling, huiselijk geweld en jeugdprostitutie, de wereld zou er een stuk mooier uitzien zonder. Helaas komt het in onze samenleving voor. Gelukkig denkt de organisatie waar jij aan de slag gaat mee met slachtoffers en omstanders. Als organisatie geven jullie advies, ondersteuning en worden onveilige situaties aangepakt.

Samen met het team draag jij als vertrouwensarts je steentje bij aan een veilige leefomgeving in de regio Noord Oost Gelderland. Jij voelt je hierbij betrokken en ziet het als jouw roeping om jouw kennis en kunde in te zetten voor een veilig thuis. Jij als vertrouwensarts werkt vanuit de (para)medische kant. Jij behandelt binnengekomen meldingen en voert gesprekken met betrokkenen. Denk hierbij aan interventies en confrontatie gesprekken. Daarnaast adviseer jij vanuit jouw rol van vertrouwensarts de collega’s in het team en neem jij deel aan het multi disciplinair overleg. Ook ben jij de spin in het web van diverse regionale hulp instanties. Geen dag is hetzelfde!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct, of neem telefonisch contact met mij op! Vragen? Ik beantwoord ze graag! 

Functie eisen

Voor de functie vertrouwensarts is het belangrijk dat jij communicatief zeer sterk bent. Jij weet hierdoor andere partijen te overtuigen van jouw ideeën, plannen en aanpak. In jouw functie lopen dingen soms anders dan verwacht en kunnen situaties onvoorspelbaar zijn. Jij weet hiermee om te gaan en op in te spelen. Improvisatie vermogen en inventiviteit komt zeer goed van pas! Daarnaast vind jij het leuk om een netwerk te onderhouden en bent goed in het leggen van verbanden.

 • Jij bent in het bezit van een geldige BIG registratie – Arts
 • Jij beschikt over kennis van specialistische vakgebieden binnen de GGZ
 • Jij bent beschikbaar voor 32 uur per week
 • Jij bent bereid om je (waar nodig) om te laten scholen
 • De organisatie is 24 uur per dag bereikbaar. Jij vindt het dan ook geen probleem om een bereikbaarheidsdienst te draaien

Over het bedrijf

Frisse moed en nieuwe kansen, dat is waar Maandag® voor staat. Net als jou vinden wij werken binnen de publieke sector het belangrijkste wat er is. Jij als vertrouwensarts draagt hier je steentje aan bij en daar staat natuurlijk wat tegenover! Uiteraard ontvang je bij Maandag® een marktconform salaris en horen vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioenregeling tot de voorwaarden. Maar misschien wel het allerbelangrijkste dat wij jou persoonlijk begeleiden en met jouw carrière meegroeien. Naast fantastische projecten biedt Maandag® cursussen en opleidingstrajecten om zo jouw loopbaan vorm te geven.

 • Flexibele zekerheid
 • Een vast dienstverband & financiële zekerheid
 • Persoonlijke aandacht 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Mirelle Versteeg

Mirelle Versteeg

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs