Verpleegkundige

Over de functie

Aan de slag als verpleegkundige met kortdurende opnames van psychiatrische patiënten die voornamelijk van de straat worden gehaald door de ambulance of de politie.


Bij deze opdrachtgever van ons in Amsterdam zal je als verpleegkundige vooral patiënten zien met heftige psychiatrische klachten in combinatie veelal met een verslaving. Via de ambulance of de politie worden de patiënten naar binnen gebracht en is aan jou, en je team, de taak om hen te voor zover het kan te stabiliseren. Zo voer je triage uit en behoud je het overzicht in de zorgverlening. De patiënten worden overigens veelal kortdurend opgenomen en vervolgens weer doorverwezen. Hierbij is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, aangezien agressie voor kan komen. Hier zijn overigens voldoende voorzieningen voor. Overigens sta je er niet alleen voor, maar is er ten alle tijden een ervaren team aanwezig. Het belangrijkste is dat jij affiniteit hebt met acute psychiatrie. Hierbij kan het voorkomen dat je gevraagd wordt om bij te springen op verschillende afdelingen, waaronder de dagbehandeling. Ook is flexibiliteit qua diensten belangrijk.


Wat krijg je ervoor terug? Reuring!


Functie eisen

  • BIG geregistreerd als verpleegkundige (HBO).
  • Minimaal twee jaar werkervaring met heftige problematiek bij volwassenen, zoals gewerkt bij een crisisdienst.
  • Affiniteit met acute psychiatrie en kortdurende opnames.
  • Beschikbaar voor 24 tot 36 uur per week.
  • Flexibel qua diensten.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.


Maandag® biedt jou een contract aan. Zekerheid heb je dus, tegelijkertijd sta je niet stil en blijf je doorgroeien als professional door middel van ons grote netwerk aan opdrachtgevers en Maandag® collega’s. Wat betekent dit voor jou? Als je bij Maandag® aan de slag gaat betekent het dat je naast je collega’s op de opdracht, ook nog je Maandag® collega’s hebt. Extra leuk dus! Wij organiseren dan ook tal van activiteiten en events zoals bijvoorbeeld de Club Maandag® waar jij jouw Maandag® collega’s gaat ontmoeten. Op deze avonden komen op een informele manier thema’s aan bod die gericht zijn op persoonlijke groei en werkgeluk en zijn ook jouw Recruiter en Accountmanager aanwezig. 


Wil je weten wat dit exact allemaal voor jou kan betekenen? Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht, organisatie en collega’s. 


Neem gerust contact met me op via 06 82 04 57 04 en emma.brinkman@maandag.nl.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Emma Brinkman

Emma Brinkman

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs