Verpleegkundige

Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan
MEI 18
Overijssel Permanent MBO
17.06.2020 103403301
Solliciteren

Over de functie

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en zekerheid hebben in deze onzekere tijd?


Ben jij een ervaren of startende Verpleegkundige en sta je open voor mooie nieuwe uitdagingen met veel diversiteit? Dan ben ik op zoek naar jou!


Voor meerdere opdrachtgevers in de regio Twente ben ik in deze moeilijke periode op zoek naar Verpleegkundigen die zichzelf willen blijven ontwikkelen en een steentje bij willen dragen.

Als Verpleegkundige sta jij dicht naast je cliënten en lever je een mooie bijdrage aan de zorg. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, zoals bijvoorbeeld het inbrengen van een infuus, sonde of katheter.

Ook richt jij je als Verpleegkundige op het begeleiden van je cliënten en houd je je bezig met de observaties en rapportages. Jij weet hoe je de juiste medicatie uitreikt en/of toedient. Hier haal jij natuurlijk je energie uit! Je bent communicatief vaardig, hebt een open en sociale houding en vanzelfsprekend geen 9 tot 5 mentaliteit.


Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers die sterk gericht is op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt hier de mogelijkheid nieuwe doelen en ambities te vormen. Doorzettingsvermogen en de zorg naar de patiënten staat centraal. Het team waarin je werkt is enthousiast en gedreven. 

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding tot Verpleegkundige (MBO of HBO);
  • In het bezit van een rijbewijs B;
  • Minimaal 16 uur per week beschikbaar.

Over het bedrijf

Voor mij is het belangrijk wie jij bent, wat je wensen, doelen en ambities zijn. Dankzij Maandag zal geen enkele dag hetzelfde zijn en ben ik gericht op het matchen van jouw persoonlijke wensen met de opdrachtgever.

  • Doorlopende mogelijkheden waarbij ontwikkeling centraal staat.
  • Reiskostenvergoeding van €0.19 netto per kilometer, ongeacht de afstand.
  • Salaris marktconform cao.
  • Persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.


Is je interesse gewekt en ben jij benieuwd wat ik je te bieden heb? Reageer dan voor 15 juni en dan zien we elkaar snel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan