Verpleegkundige

Emma Brinkman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Brinkman
MRT 26
Noord-Holland Tijdelijk MBO
25.04.2020 100544705
Solliciteren

Over de functie

Wil jij graag bijspringen waar jouw hulp nodig is in de strijd tegen de verdere verspreiding van het coronavirus? Verschillende zorginstanties waarmee Maandag® Zorg & Welzijn nauw samenwerkt in regio Amsterdam zijn opzoek naar zorgtoppers. Mensen die hun mouwen 'extra' willen opstropen om in deze bizarre tijd hun collega's en de cliënten nog meer te ondersteunen. Met name Met name de vraag naar 'extra' somatische hulp is op dit moment hoog.


Als verpleegkundige ben jij er om deze 'extra' somatische hulp te bieden aan de cliënten met ernstige en verschillende psychiatrische problematiek. Hierbij is het mogelijk dat ze verschijnselen van het coronavirus tonen. Samen met je multidisciplinair team zet jij je in om de directe zorg te verlenen en waar nodig je collega's bij te staan.


Het aantal uur per week en de diensten zijn bespreekbaar. Het gaat er vooral om wat voor jou mogelijk zou kunnen zijn. Samen kijken we naar jouw wensen en waar jouw hulp het hardst nodig is.

Functie eisen

  • BIG geregistreerd als MBO en/of HBO verpleegkundige.
  • Ervaring en/of affiniteit met somatische zorg.
  • Minimaal 8 uur per week beschikbaar.
  • Graag zo snel mogelijk.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Emma Brinkman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Brinkman