Verpleegkundige

Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs
JUN 04
Zuid-Holland Permanent MBO
04.07.2020 100262708
Solliciteren

Over de functie

Ben jij verpleegkundige en wil jij leren door als volwaardig lid van teams een duur van 6 maanden mee te draaien?


Als verpleegkundige is er veel mogelijk op de arbeidsmarkt. De grote hoeveelheid opties kunnen er voor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het is dan belangrijk om bij jezelf stil te staan en goed na te denken: “Wat vind ik belangrijk in mijn werk? Waar haal ik plezier uit?”.


Als jij als antwoord op deze vraag denkt aan werkgeluk, variatie in het werk en nieuwe dingen leren, ben je niet alleen. Wij bij Maandag® merken dat verpleegkundigen tegenwoordig steeds meer behoefte hebben aan variatie in hun carrière. Als jij de ambitie hebt nieuwe ervaringen op te doen maar er wat hulp bij kan gebruiken, ga er achteraan!


Denk goed na over wat jij zoekt in jouw werk als verpleegkundige. Of het nu werken met verschillende doelgroepen is, werken op verschillende settingen of een bepaald punt bereiken is. Bepaal voor jezelf waar jij heen wilt en wat de stappen daar naar toe inhouden. Als jij dit lastig vindt ben je niet alleen. Deze keuzes kosten tijd om over na te denken en soms weet je zelfs niet precies wat jouw wensen zijn.


Als jij jouzelf hierin herkent, stuur mij dan een berichtje of bel mij op: 0612001636. Ik ben altijd bereid om advies te geven en om in open gesprek te gaan met jou, over jouw verpleegkundige ambities.

Functie eisen

Jij hebt:

  • Afgerond diploma tot MBO Verpleegkundige niveau 4
  • De wil om jouw kennen en kunnen te verbreden
  • Een flexibele werkhouding

Over het bedrijf

Als jij als verpleegkundige in Zuid-Holland bij Maandag® aan de slag gaat, zul jij opdrachten aangeboden krijgen van 3 maanden tot een jaar. Jij gaat als volwaardig lid van een team meedraaien gedurende deze periode. Samen met Maandag® denk jij goed na over de soort setting waar jij in wilt werken en de soort doelgroep waarmee jij wilt werken.


Maandag® biedt jou zekerheid van een vast salaris aan. Wij zoeken een opdracht voor jou die bij jou past, jij hebt hierbij inspraak over de soort opdracht die jij wilt.

Wanneer het eind van jouw huidige opdracht via Maandag® in zicht komt, gaan wij opnieuw in gesprek over jouw nieuwe opdracht. Wensen veranderen nu eenmaal, het is belangrijk voor ons om op de hoogte te zijn van jouw nieuwe ervaringen en ideeën.

Als volwaardig werkgever biedt Maandag® jou een passend maandsalaris aan, een reiskostenvergoeding, vakantiegeld, vakantiedagen, een ziekteregeling en meer.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs