Verpleegkundige

Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs
MEI 18
Zuid-Holland Permanent MBO
17.06.2020 100259805
Solliciteren

Over de functie

In heel Zuid-Holland zijn onze opdrachtgevers hard op zoek naar goede verpleegkundigen die hun team komen versterken. Ook in revalidatiecentra, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, verpleeghuizen en gevangenissen rondom Gouda word jij als verpleegkundige zeer gewaardeerd. Jij werkt op één locatie en voegt écht wat toe aan een team. Elk tiental maanden wissel je weer van locatie waar je een nieuw team leert kennen en komt versterken. Er worden evaluaties gedaan met jou om er achter te komen wat jij nodig hebt op jouw huidige project om jouzelf te blijven ontwikkelen en wat voor nieuw project het beste is.

Het is dan ook belangrijk dat jij goed weet wat jij wilt en dit kunt communiceren. Wij helpen jou erachter te komen wat het beste bij jou past en blijven dit doen, ook wanneer jij op een nieuw project zit.

Functie eisen

Jij:

  • Hebt een Verpleegkundige diploma
  • Bent 24-32 uur beschikbaar
  • Woont op reisafstand van Gouda en omstreken
  • Bent flexibel in de soort opdrachten die je wilt doen
  • Vindt het leuk een team voor langere duur te versterken en op de been te helpen

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs