Verpleegkundige verslavingszorg

Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink
JUN 11
Flevoland Permanent MBO
11.07.2020 100172782
Solliciteren

Over de functie

Amsterdam is een stad met een grote verscheidenheid in verslavingsproblematiek. Bij deze toonaangevende instelling krijg je te maken met verschillende verslavingen en mate van verslaafdheid. Jouw doel is niet alleen het begeleiden en werken aan herstel van cliënten maar ook het zorgen voor verslavingspreventie.


Wat ga je doen


Jij bent begeleider van jou groep van cliënten. Door jouw uitstekende observatie technieken weet jij precies welke zorg jouw cliënten nodig hebben. Je stelt verpleeg- en begeleidingsplannen op en zorgt dat deze op correcte wijze uitgevoerd worden. Je voert wekelijks gesprekken met de cliënten om te evalueren of jouw gestelde doelen worden behaald. Naast deze taken, die gericht zijn op de uitvoering van de zorgverlening, zijn er ook taken gericht op de uitvoering van het verpleegkundig handelen. Je moet hierbij denken aan diagnostiek en somatisch onderzoek. HBO-verpleegkundigen geven ook psycho-educatie en nemen deel aan systeemgesprekken.


Wie zoek ik


Je krijgt te maken met verslaafden. Je moet stevig in je schoenen staan. Mogelijkerwijs krijg je te maken met emotionele en soms zelfs agressieve cliënten. Jij bent dus een expert in het de-escaleren van crisis situaties. Ondanks dat verslaafden vaak dezelfde gedragsstoornissen vertonen realiseer jij je dat Iedere verslaving uniek is. Jij levert dus zorg op maat.

Je wilt graag voor Maandag® werken omdat je houdt van onze cultuur. Je bent een professional die trots is op de kwaliteit van je werk. Je houdt van afwisseling gecombineerd met de zekerheid van een vaste baan. 


Wat bieden we je


  • Een salaris conform de betreffende CAO
  • Pensioenregeling, vakantiegeld en vakantiedagen
  • kilometer vergoeding op basis van €0,19 per KM
  • mogelijkheden tot ontwikkeling via de Maandag® Academy


Denk je na het lezen van deze tekst: wauw, dit is mijn droombaan! Aarzel dan niet en bel me op 06 12 99 79 20 of mail tim.aalderink@maandag.nl

Functie eisen

  • Gediplomeerd verpleegkundige (niveau 4/5)
  • BIG registratie
  • Je hebt kennis van psychiatrie en verslavingszorg en van relevante wet- en regelgeving 
  • je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
  • Je hebt lef, humor en vooral geduld

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink