Verpleegkundige in de psychiatrie

Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra
MEI 04
Friesland Permanent HBO
03.06.2020 100288171
Solliciteren

Over de functie

Voor een psychiatrische zorginstelling in de provincie Friesland is Maandag® voor 24-28 uur op zoek naar een hbo verpleegkundige. Binnen de afdeling op deze zorginstelling worden cliënten opgevangen met acute psychiatrische problematieken. Het kan hierbij gaan om cliënten met (eerste) psychoses, depressie of angststoornissen. Jij bent op deze afdeling als verpleegkundige het eerste aanspreekpunt voor verwijzers bij crisismeldingen en opnames voor cliënten. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de individuele – en groepstherapieën en bied je ondersteuning aan verpleegkundigen van verschillende afdelingen.


Samen met collega verpleegkundigen en behandelaren biedt jij ondersteuning aan de client en zorg je ervoor dat hij de regie over zijn leven weer terugkrijgt.Waarom Maandag®? 

·        Flexibele zekerheid. De mogelijkheid tot een vast contract waarbij je de kans krijgt om na 7, 9 of 12 maanden te wisselen van zorginstelling als jij dit wilt;

·        Salaris conform cao GGZ;

·        Veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden bij de Maandag® Academy;

·        Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;

·        De mogelijkheid om lid te worden van Club Maandag® voor workshops, meet-ups, online trainingen en netwerkborrels.
Functie eisen

·        Ervaring in de GGZ is een pré

·        Je hebt een HBO diploma Verpleegkunde

·        Je bent BIG geregistreerd

·        Je hebt affiniteit met de psychiatrie


Graag zien wij jouw reactie vóór vrijdag 21 februari 2020 tegemoet. 

Over het bedrijf

Samen met onze professionals zien wij de maandag als een frisse en nieuwe start. Het gevoel dat alles mogelijk is. Werkgeluk is onze sleutel tot succes. Wij zijn er voor jou: je krijgt continu persoonlijke begeleiding door jouw recruiter en accountmanager.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra