Verpleegkundige in de forensische sector

Andrea Heuvelman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Heuvelman
MRT 26
Gelderland Vast MBO
25.04.2020 100286343
Solliciteren

Over de functie

De forensische sector draait om veiligheid. Veiligheid voor de cliënt, de samenleving en voor jou als verpleegkundige. De forensische zorg is er op gericht om volwassenen die een strafbaar feit hebben gepleegd of daarvan worden verdacht, te laten werken aan een veilige terugkeer in de maatschappij. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan gaat de zorg vooral gepaard met het beschermen van de maatschappij.


Wat ga je doen?

Als verpleegkundige in de forensische sector werk je op de groep met verschillende cliënten binnen de forensische GGZ. Je biedt structuur, duidelijkheid en veiligheid om de ideale behandelomgeving te creëren. Je werkt als verpleegkundige in een multidisciplinair team en overlegd hierin wat het beste is voor jouw cliënten. Je bent het eerste aanspreekpunt van de client en regelt de dagelijkse gang van zaken op de afdeling. Daarnaast observeer je als verpleegkundige cliënten en intervenieer je waar nodig. Rapporteren en het oppakken van verschillende behandelonderdelen behoren tot je takenpakket.


Wie ben jij?

Je krijgt energie van de uitdaging die de doelgroep met zich mee brengt! Met jouw stevige persoonlijkheid kijk jij niet snel op van gekke situaties. Als verpleegkundige in de forensische sector sta jij naast de cliënt, maar kun jij een goede afstand- nabijheidrelatie hanteren. Jij bent in staat om aansluiting te vinden met deze doelgroep! Met relativeringsvermogen en humor, kun jij beide benen op de grond houden. Het is voor jou als verpleegkundige belangrijk om te blijven groeien en ontwikkelen. Binnen de forensische sector sta jij zowel op persoonlijk als op professioneel vlak niet stil! 


Ben jij enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Solliciteer dan direct! 

Functie eisen

  • Een afgeronde MBO of HBO opleiding en een geldige BIG registratie
  • Kennis van en affiniteit met de doelgroep in de forensische sector en weten hoe complex het traject kan zijn
  • Goede conflicthantering en in staat zijn om vanuit gelijkwaardigheid de relatie aan te gaan
  • Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken
  • Bij voorkeur heb je relevante werkervaring binnen de GGZ 

Over het bedrijf

Wanneer je kiest voor Maandag®, kies je voor warm en persoonlijk contact. Jou wensen, ambities en doelen staan op nummer 1. Geen enkele dag is hetzelfde. In overleg zijn meerdere opdrachtgevers en de duur van opdrachten bespreekbaar.

Werken bij Maandag® heeft de volgende voordelen:

  • Salaris conform CAO
  • Reiskostenvergoeding (0,19euro per km)
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen
  • Mogelijkheid tot korte, maar ook langere opdrachten

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Andrea Heuvelman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Heuvelman