Verpleegkundige HIC

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de regio Amsterdam zoek ik een verpleegkundige met affiniteit voor de HIC. Als verpleegkundige op de HIC werk je in een dynamische omgeving. Er zijn verschillende afdelingen met een aantal bedden. Je werkt nauw samen met je collega’s. Het team bestaat uit collega verpleegkundigen, artsen, psychologen en psychiaters. De cliënten die binnenkomen zijn verwezen vanuit huisarts, hun omgeving of bijvoorbeeld de politie. Ze verkeren in crisis. Je kunt dus te maken krijgen met agressie of mensen die psychotisch zijn. Als verpleegkundige is het jouw doel om deze cliënten te stabiliseren. Dit kan door middel van gesprekken en/of medicatie. Uiteraard spar je regelmatig met je collega’s over het beste plan van aanpak.


Dit ben jij


Als verpleegkundige op de HIC ben je niet snel van je stuk te brengen. Je hebt brede kennis van verschillende (psychiatrische) ziektebeelden en weet hiermee om te gaan. De omloopsnelheid is hoog. Gemiddeld zijn de cliënten 6 weken aanwezig voor ze doorverwezen worden naar een behandelafdeling. Dit maakt het werk uitdagend en dynamisch. Als verpleegkundige ben jij de oren en ogen van de afdeling. Tijdens het stabilisatie fase houdt jij dus goed de psychische en lichamelijke toestand van de cliënten in de gaten. In het geval in een incident houdt je je hoofd koel en gaat de-escalerend te werk. Omdat je een echte teamspeler bent zijn jij en je collega’s ingespeeld op elkaar. Zo kun je de veiligheid op de afdeling altijd waarborgen.

Functie eisen

 • Gediplomeerd verpleegkundige (Niveau 4/5)
 • Ervaring in de (acute) psychiatrie is een pré
 • Bereid nacht- en weekenddiensten te werken

Over het bedrijf

Als verpleegkundige bij Maandag® heb je ontzettend veel mogelijkheden. Welke vacature spreekt jou het meeste aan? wil je na je opdracht verlengd worden of weer een nieuwe ervaring op doen? Het mooie van detachering bij Maandag® is dat alle opties open liggen.


Jij vindt het leuk om jezelf breed te ontwikkelen door verschillende ervaringen op te doen. Op basis van een kennismakingsgesprek beslissen we samen waar je interesses liggen. Zo zorgen wij dat jij de mogelijkheid hebt om te werken op de plekken die het beste bij je passen.


Tijdens de opdrachten blijven we nauw bij elkaar betrokken. Zo leren we je steeds beter kennen. Aan het eind van de opdracht weten we precies wat de volgende stap moet zijn in jouw carrière. Door middel van opdrachten en cursussen laten wij je ontwikkelen op een manier die past bij jouw visie en ambities. Verder bieden we je:


 • Een goed salaris op basis van de betreffende CAO en ervaringsjaren
 • Reiskostenvergoeding a €0,19 of de mogelijkheid tot het leasen van een auto
 • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden zoals het volgen van trainingen en cursussen

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Tim Aalderink

Tim Aalderink

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs