Verpleegkundige GGZ acute opname Amsterdam centrum

Over de functie

Voor jou is iedereen gelijk en jij ziet altijd de mens achter de patiënt. Jij als verpleegkundige houd je hoofd koel en je hebt ervaring met het behandelen van volwassenen met psychiatrische klachten en verslavingen.


Voor een opdrachtgever in Amsterdam zoek ik een verpleegkundige met ervaring binnen de GGZ. Je komt te werken in een kliniek op de acute opname en behandelt daar kortdurend cliënten met psychiatrische- of verslavingsproblemen.


Hiervoor moet je stevig in je schoenen staan want je kan te maken krijgen met agressie. Meestal gaat het om problemen van psychotische of depressieve aard, mogelijk in combinatie met een verslavingsprobleem. De opnameduur varieert van enkele dagen tot maximaal 3 maanden. Er zijn zowel open, besloten als gesloten afdelingen en verschillende gespecialiseerde afdelingen. Zo kun je te komen werken in de korte opname kliniek, de tijdelijke overbruggingsafdeling, de dagbehandeling of de vrouwenafdeling.


Ga jij geen situatie uit de weg en gaan jouw handen jeuken bij het lezen van deze vacature? Neem dan snel contact met mij op.


susanne.debock@maandag.nl


06 12 42 75 56

Functie eisen


·       Je bent een MBO of HBO Verpleegkundige;  

·       Je hebt minimaal twee jaar ervaring in de acute psychiatrie opgedaan;

·       Je beschikt over relativerings- en incasseringsvermogen ten aanzien van de confrontatie met lichamelijk en psychisch leed van cliënten;

·       Je bent fysiek en mentaal weerbaar en je weet te de-escaleren wanneer je met verbaal en fysiek geweld van cliënten geconfronteerd wordt;

·       Je bent een teamspeler en flexibel, je kunt met stress omgaan en je weet wanneer nodig te relativeren, bijvoorbeeld met humor.


 


Over het bedrijf

Frisse moed en nieuwe kansen, dat is waar Maandag® voor staat. Net als jou vinden wij werken binnen het sociaal domein het belangrijkste wat er is. Jij als verpleegkundige draagt hier je steentje aan bij en daar staat natuurlijk wat tegenover! Uiteraard ontvang je bij Maandag® een marktconform salaris en horen vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioenregeling tot de voorwaarden. Maar misschien wel het allerbelangrijkste dat wij jou persoonlijk begeleiden en met jouw carrière meegroeien. Naast fantastische projecten biedt Maandag® cursussen en opleidingstrajecten om zo jouw loopbaan vorm te geven.

  • Flexibele zekerheid
  • Een vast dienstverband & financiële zekerheid
  • Persoonlijke aandacht 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Susanne de Bock

Susanne de Bock

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs